Een klant staat tevergeefs bij de defecte pinautomaat van Geldmaat aan de Nieuwe Doelenstraat in Zevenaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Een klant staat tevergeefs bij de defecte pinautomaat van Geldmaat aan de Nieuwe Doelenstraat in Zevenaar. © Theo Kock

Geld pinnen of storten in de Liemers? Da’s lastig! ‘Doet-ie het nou wéér niet?’

ZEVENAAR - Geld pinnen en storten is momenteel een verschrikking in de regio. De Geldmaat, de gezamenlijke geldautomaat van ABN AMRO, ING en Rabobank, is veelal buiten gebruik. De oorzaak: geldtransporteur Brink’s heeft niet voldoende personeel om de pinautomaten te vullen met geld. 

6 reacties

 • michel Jansen

  2 maanden geleden
  Eelco de boer ....dan gaat uzelf is rondneuzen op de site van de EU daar staat alles gewoon beschreven met u complot. Hetzelfde voor de qr code.
 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  Jan Jansen heeft blijkbaar weer een nieuw vlog uit de complottheorie reeks geluisterd. Lol.
 • Jan Jansen

  2 maanden geleden
  De schijnheilige demissionaire politiek is er op uit om het cash geld te verbannen. We moeten volledig onderwerpen aan de digitale Euro van de ECB. Dit zijn de uitwassen ervan. Een ontmoedigingsbeleid van het contant betalingsverkeer. Wanneer wordt er echt afgerekend met dit onrecht!
 • Anton van Driel

  2 maanden geleden
  Het is echt schandalig wat er gebeurd. Een week of 2 terug kon er in Elst ook amper gepind word en dat 1 week lang. Scheelt dat ik altijd cash op zak heb maar dit motiveert mij nog meer om contant te betalen, ook grote bedragen. Zo min mogelijk geld op de bank houden en wat ik dan wel digitaal doe, lekker met crypto wat hartstikke soepel werkt. Afgelopen week FB,/insta/wa eruit wat mij geen moment kan boeien maar als dit met digitale betalingsystemen gebeurd.. tja, maar dat zal toch niet...
 • frank jansen

  2 maanden geleden
  Gewoon alle aankopen pinnen. Heb je nooit geen cash meer nodig en veel minder criminaliteit.

Liemers