Gewoon weer dagelijkse files op de A12, waarom sta jij er in?

oproepDUIVEN - Omdat veel mensen thuiswerken zouden er minder files staan. Toch is daar weinig van te merken op de A12 tussen Arnhem en de Duitse grens. Sta jij in die file? Laat ons weten waarom!

15 reacties

 • Els Pronk

  2 weken geleden
  Omdat ik chauffeur bij Defensie ben en thuiswerken geen enkele optie is..
 • Eduard Van Stuivenberg

  2 weken geleden
  Voor mijn werk. En ik wil best vaker/meer thuis werken, hoor, maar dan zal mijn werkgever daar structureel in moeten veranderen.....En die files...ach...een minuut of 20 file vind ik niet erg hoor. Maak mij niet zo druk..
 • Sieb Koopman

  2 weken geleden
  Nog steeds worden er goederen aangevoerd en afgevoerd om onze honger naar luxe te stillen. Daarbij worden veel vrachtwagens gebruikt. Met name voor de Oost Europese auto's rijden goedkoper door ons land dan door Duitsland, waar ze Maud moeten betalen voor elke kilometer. Daarnaast komen er steeds meer mensen op de weg die weer naar kantoor gaan of ouderen die de weg opgaan om te genieten van hun pensioen. Dit alles heeft dat we weer stilstaan, oplossing is onderhoud en uitbreiding van de wegen.
 • W Brouwer

  2 weken geleden
  De wegen beginnen weer vol te lopen. Het aantal vliegtuigen in de lucht neemt snel toe. Bijna alles gaat weer als vanouds, kortom "business as usual" niets geleerd. Leve het milieu.
 • NMA Lucassen

  2 weken geleden
  Voor mijn werk. Maar het is gewoon elke dag weer file. Er hoeft ook maar iets te gebeuren rondom arnhem en alles maar dan ook alles staat dan potdicht. Kruispunten rijden ze dicht zodat een ander er niet over kan. Die a15 en verbreding a12 moet er onderhand maar eens komen. Het is noodzaak.

Liemers