Nathani Niebuur.
Volledig scherm
PREMIUM
Nathani Niebuur. © Eigen beeld

Grote frustratie bij fractievoorzitter PvdA over houding wethouder: ‘Het voelt als een gebrek aan respect’

ZEVENAAR - Een technische fout in de voorstellen van PvdA Zevenaar, zorgde woensdagavond voor grote frustratie tijdens de begrotingsraad. Niet vanwege de fout, maar het feit dat de fractie zich totaal niet serieus voelt genomen.

7 reacties

 • R.W. Eshoff

  2 maanden geleden
  @deBoer Je volgt het dus gewoonweg niet. Je hebt geen weet van de amendementen en moties die in de loop der tijd zijn ingediend, laat staan de argumenten waarmee ze werden verworpen. Het is dan ook niet vreemd dat je bij de vraag om 'enige onderbouwing' het antwoord schuldig moet blijven. Maar het moet gezegd: jouw fraaie, nietszeggende volzinnen mogen er zijn. Je kunt zo aansluiten in de rijen van een van de coalitiepartijen.
 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  @Eshoff, dit is een algemene waarneming over het functioneren van de oppositie in Zevenaar. Die is ronduit slecht. Als ze het in deze bewuste raadsvergadering volgens een enkeling wel goed gedaan zouden hebben, laat dat de balans zeker nog niet omslaan. Ze voegen gewoon te weinig toe en daarom wordt er bij de verkiezingen geen fatsoenlijk alternatief geboden en blijft Lokaal Eigen Belang dus ook bij de volgende verkiezingen weer aan de macht.
 • R.W. Eshoff

  2 maanden geleden
  @Eelco de Boer "Niet dat de oppositie overigens kwalitatief iets toevoegt...". Want? (Je kunt zo'n boude opmerking natuurlijk niet zonder enige onderbouwing geven de Boer. Heb je de betreffende raadsvergadering überhaupt gevolgd of teruggekeken?)
 • R.W. Eshoff

  2 maanden geleden
  Onverbloemde minachting. Bedenkelijke rol van de voorzitter. Liet 't allemaal gebeuren.
 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  Johannes, nieuwe verkiezingen zullen helaas het verschil niet gaan maken. Het is me een totaal raadsel waarom, maar een groot deel van het stemvee zal toch weer op Lokaal Eigen Belang stemmen. Na de vorige ketsers is dat bij de vorige verkiezingen ook steeds gebeurd. En dan zijn er altijd wel weer één of twee partijen die het pluche belangrijker vinden dan hun eigen principes en dus Lokaal Eigen Belang aan een meerderheid helpen. Niet dat de oppositie overigens kwalitatief iets toevoegt.....

Liemers