Volledig scherm
Bert Fröhlich, directeur van Kunstwerk! de Liemers, in een lege Hal12. De voormalige productiehal gaat 21 januari op slot en wordt verbouwd tot het nieuwe culturele hart van Zevenaar. Archieffoto: Jan van den Brink © de Gelderlander Liemers

Hal12 op slot na festival

ZEVENAAR - Hal12, de voormalige productiehal van de Turmac, gaat zondag 21 januari op slot. 

Dat gebeurt na afloop van het Seven Art Festival, dat zaterdag en zondag op diverse locaties in Zevenaar wordt gehouden. 

Slotceremonie

Ook in Hal12 is beide dagen een reeks culturele activiteiten. Zondag om 16.00 uur is de ‘slotceremonie’. Daarbij is een ‘sleutelrol’ weggelegd voor de kinderen die eerder de middag geknutseld hebben in de voormalige fabriekshal. 

Iedereen is welkom bij dit afsluitende moment, waarna de hal verbouwd wordt tot het nieuwe culturele centrum van Zevenaar. De opening van het nieuwe culturele hart is in 2019.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers