Harry woedend om kaalslag bloemenveld: ‘Waar doen we het voor?’

VIDEOZEVENAAR - Harry Staring, voorman van Lokaal Belang, is woedend. Van het bloemenveld aan de Panovenweg in Zevenaar, ingezaaid door jongeren van zijn partij, is weinig over. Het terrein is grondig gemaaid. ,,Een kaalslag is het. Hoe kan dit nou gebeuren, vraag je je af.”

5 reacties

 • Staring

  1 jaar geleden
  Wat een lulkoek die verspreid wordt vanuit de verantwoordelijke ambtenaren via de woordvoerder.
 • Eelco de Boer

  1 jaar geleden
  Harry Staring die openlijk afgeeft op het functioneren van een door Lokaal Eigen Belang gecontroleerd college van B&W. Is dit het begin van het einde van de partij waar Staring toch steeds als de paus wordt gezien?
 • Marijke de Both

  1 jaar geleden
  ach ja, het natuurvriendelijke ambtelijke apparaat. Een paar jaar geleden werden alle wilde orchideeën uit de plantsoenen weg geschoffeld, in het voorjaar werden de roekennesten uit bomen in een park weg gezaagd en nu alle bloemen wegmaaien. De 'groene' politici kunnen zeggen wat ze willen, er wordt eerst gesloopt en dan sorry gezegd, maar het leed is dan wel geleden. triest
 • bart verplak

  1 jaar geleden
  Overal hetzelfde met die gemeentelijke groen-aannemers. Al het leven wordt met grote machines platgewalst, weggeraust of afgezaagd. En een lawaai dat ze maken. Uurtje factuurtje.
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  En de gemeente schuift het weer van zich af en legt de schuld bij de aannemer en de mensen die het veld ingezaaid hebben. Het wordt tijd dat er bij de gemeente wordt gesnoeid, daar heeft men veel meer aan.