Volledig scherm
Van links af: Ogtentdirecteur Chris van de Ven, Ricky de Haan en Roel Kersten van grand café Bij Welling en rechts Peter Houthuijzen. Foto Jan van den Brink © JV

Horeca-echtpaar Houthuijzen ondernemer van 2017 in Duiven

DUIVEN – Het horeca-echtpaar Peter en Marjolein Houthuijzen is ondernemer van 2017 geworden in de gemeente Duiven. Zij kregen dit deze week te horen tijdens de bekendmaking in het Groessense zalencentrum Gieling.

Peter Houthuijzen runt sinds vorig jaar grand café Bij Welling in het centrum van Duiven en daarnaast cateringbedrijf Welling. Het grand café is onderdeel van het megagebouw De Ogtent aan het Remigiusplein.

Beste starter

De prijs voor de beste startende ondernemer ging naar Michiel en Ilse de Warle van rijwielzaak Liemers Fietsen. Zij kregen de Spiegel- en Reflexprijs overhandigd. Duivens burgemeester Rik de Lange maakte de winnaars bekend.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers