Archiefbeeld ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld ter illustratie © ANP

In discussie over zieke honden: ‘Staat allemaal op die ene website’

column,,De mens is nog nooit zo ziek geweest," verzucht mijn vriendin. ,,Dieren trouwens ook niet, overal om mij heen zie ik zieke honden”

2 reacties

  • Johannes Link

    2 jaar geleden
    En gesproken over rauw voer is het beste klopt ook niet. Van nature uit aten de voorouders van de huishonden inderdaad rauw vlees. Maar de huishonden van deze tijd hebben biologisch zoveel veranderingen ondergaan dat hun verteringskanaal niet meer de zuren etc aanmaken voor rauw vlees. Voor de meeste huishonden is rauw vlees juist heel slecht. En er zit wel degelijk verschil tussen de soorten voer. Je hebt namelijk supermarktvoer en kwaliteitsvoer. Wij hebben zelf een brok gehad die hier in nederland maar op 3 plaatsen te koop was. En hier zit alles in wat goed is en niks wat slecht is
  • pinkerbell x

    2 jaar geleden
    "In fabrieksvoer alles zat wat de hond nodig had".Het meeste fabrieksvoer is jammergenoeg: Graan of mais of een andere koolhydraatbron, dierlijke bijproducten (kan vanalles zijn zoals hoeven) , suiker, een kleurtje en een lekker smaakje met een vitaminenpil erin. (Als je geluk hebt een klein beetje "vlees") Dat een hond niet makkelijk tekorten krijgt door de toegevoegde vitaminen wil natuurlijk niet zeggen dat het gezond is.

Liemers