Volledig scherm
Een arrestatieteam ging vrijdagavond met groot machtsvertoon de woning in Doesburg binnen. © Roland Heitink/Persbureau Heitink

Inval Doesburg om drugshandel en wapenbezit

DOESBURG - Bij de inval in een woning aan de Paardenmarkt in Doesburg is vrijdag een 22-jarige man uit die plaats opgepakt. Hij werd uit het huis gehaald door een arrestatieteam, dat vrijdag aan het begin van de avond met groot machtsvertoon in actie kwam.

De straat werd afgezet en een zwaar bewapende aanhoudingseenheid ging het huis binnen. Daar zijn verschillende soorten drugs gevonden. Nog onderzocht wordt wat voor drugs dit precies waren en hoeveel. Ook zijn twee nepvuurwapens gevonden, meldt een politiewoordvoerder.

De drugs en wapens zijn in beslag genomen voor onderzoek. De Doesburger is na zijn arrestatie in de cel gezet voor verhoor over deze zaak. De politie meldt dat 'tot dusver geen sprake is van verbanden met andere zaken'.

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers