Paul Kemperman. Archiefoto: Jan van den Brink
Volledig scherm
Paul Kemperman. Archiefoto: Jan van den Brink © JV

Kemperman en oud-collega weigeren bod Zevenaar van 1,5 ton

ZEVENAAR - Er lijkt op geen enkele wijze meer een oplossing mogelijk voor het slepende conflict tussen Paul Kemperman, oud-medewerker van de gemeente Zevenaar, en zijn voormalige werkgever. Kemperman en een tweede oud-medewerker van de gemeente hebben een financieel aanbod van Zevenaar afgeslagen. 

10 reacties

 • Age Kamermans

  3 jaar geleden
  Pijn blijft bestaan zolang de "daders" geen gebaar maken. De pijn zat hem erin, dat officieel door B&W,'s, raden, OR's enz. wel gekozen was voor het sectorenmodel (zonder personeelsreductie), maar dat Van Kessel en De Ruiter stiekem hadden afgesproken het directiemodel in te voeren waardoor er toch personeel (directeuren, afdelingshoofden, juristen enz.) al meteen na de samenvoeging moesten worden ontslagen. Goedschiks of kwaadschiks. Neemt het nieuwe Zevenaar de verantwoordelijkheid over?
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Dat de gemeente Zevenaar als oud-werkgever onderhandelingen over een vaststellingsovereenkomst voert via de pers en de publieke opinie en inhoudelijke uitlatingen doet over wat zou zijn "aangeboden" of "geweigerd", is ernstig in strijd met alle (fatsoens)normen en privacy wetgeving. Een half jaar na die motie staan deze slachtoffers dus nog steeds met lege handen. “Veel beloven en weinig geven doet de gekken in vreugde leven” zullen we maar zeggen.
 • Theo

  3 jaar geleden
  Dag Rijnwaarder, nee, de nieuwe wet is pas op 1 juli 2015 ingegaan. Dit is een ouder geval. Ik kan me voorstellen dat Kemperman wraakgevoelens heeft (ik ken hem niet persoonlijk), maar dat zal vast ook te maken hebben met het traineren van de afwikkeling door de gemeente. Die geven liever miljoenen uit aan advocaten, dan (vooralsnog dan)tonnen  aan ex-werknemers waar mensen juridisch recht op hebben. Het zou trouwens best interessant zijn te onderzoeken waarom dat zo is. De meeste werkgevers denken immers veel rationeler. Enig idee? 
 • Dante

  3 jaar geleden
   Oei, dit maakt zonneklaar waarom mevrouw Van der Werf bij de verkiezingen flink is afgestraft en de heer Staatsen na 1 januari niet meer hoeft terug te keren als burgemeester. En dat dure symposium is natuurlijk helemáál een giller! 
 • Harry

  3 jaar geleden
  Zolang de Ruiter geen excuses aanbiedt blijf je deze situatie houden. En wat mij betreft mag de Ruiter ook meebetalen.
 1. Braziliaanse president: Hou op met jammeren over coronadoden
  Play

  Braziliaan­se president: Hou op met jammeren over coronado­den

 2. Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbestaan tippelzones Arnhem en Nijmegen
  Play

  Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbe­staan tippelzo­nes Arnhem en Nijmegen

Liemers