Mevrouw Van Oijen, met rechts het horecaplein en links de bouwplek voor de seniorenappartementen.
Volledig scherm
PREMIUM
Mevrouw Van Oijen, met rechts het horecaplein en links de bouwplek voor de seniorenappartementen. © theo kock persfotografie

Kritiek op bouw bejaardenflatjes bij Remigiusplein: ‘Die mensen gaan meteen klagen over de horeca’

DUIVEN - Aan het Duivense horecaplein komen appartementen voor senioren. Heel dom, zeggen ouderen die op deze wintermiddag boodschappen doen in het Duivense centrum.

8 reacties

 • Joep Meij

  4 maanden geleden
  Zelf houd ik wel van wat gezelligheid om het huis en zoek met vrouw juist een appartement in de stad.Maar er zijn er idd van mijn leeftijd die anders denken. Dan konden er beter leuke studio’s voor jongeren gebouwd worden.Maar die hebben dan weer ,over het algemeen,minder geld en geld…daar draait alles om in dit kapitalistische land.
 • R. Looijs

  4 maanden geleden
  Ik vind dit ook weer een dramatisch stuk, ja sommige ouderen willen er niet wonen en ja dat is hun goed recht. Maar er zullen ook ouderen zijn die heel graag daar willen wonen. Daarnaast zal Woonzorg Nederland de bouw moeten laten voldoen aan bepaalde eisen, met betrekking tot geluid. Daarbij zoals de heer Houthuizen van bij Welling al aangaf of daar nou ouderen wonen of jongeren, of een mix van mensen, het maakt niet uit, iedereen kan gaan klagen. Dus dat maakt niet uit.
 • Hargo van Schalen

  4 maanden geleden
  Ja onze gemeenteraad snapt er niets van. Enquête gaf aan dat 95% geen senioren flat wilde en wat beslissen onze raadsleden ☹️☹️
 • M.J. Jansen

  4 maanden geleden
  Waarom op voorhand al gaan lopen klagen, oudere mensen klagen niet altijd daarnaast de grootste klagers zijn vaak mensen van middelbare leeftijd en import uit andere buurten en of niet uit deze streek.
 • Henry de Haan

  4 maanden geleden
  Of je stopt met eens negatief te denken en denkt in kansen. Zo krijg je ook doorstroom waardoor jongeren woonruimte krijgen. Iedereen wist dat gebouwd ging worden. Dat Doed dit probeerde te voorkomen, siert ze, maar de race is gelopen. Bouwen en vooral snel nu.

Liemers