Erik Schokker uit Duiven brengt en haalt ouderen in de buurt tegen ene kleine vergoeding naar de prikpost op Papendal. De dames Jansen-Stevens (links) en Kinkelaar-van Ditshuizen zijn blij met de taxidiensten van Schokker.
Volledig scherm
PREMIUM
Erik Schokker uit Duiven brengt en haalt ouderen in de buurt tegen ene kleine vergoeding naar de prikpost op Papendal. De dames Jansen-Stevens (links) en Kinkelaar-van Ditshuizen zijn blij met de taxidiensten van Schokker. © theo kock persfotografie

Lange rit voor coronaprik: ‘Idioot om bejaarden 40 kilometer te laten reizen’

ZEVENAAR/ DUIVEN - Tientallen vragen per dag krijgt de Zevenaarse huisarts Edwin Brugman over het coronavaccin. ,,Er is geen patiënt die er niet over begint”, zegt Brugman. ,,Al komt hij voor klachten die niets met corona te maken hebben.”

15 reacties

 • Hannie Vacquier Droop

  2 dagen geleden
  Het is ook nooit goed hier kap met dat gedram dan neem je geen vaccinatie genoeg anderen die niet te beroerd zijn om een stukje te rijden
 • petra damme

  3 dagen geleden
  wees blij dat je het krijgt en het is goed geregeld daar
 • Paul Lamote

  3 dagen geleden
  Waarom kiest de.GGD overal lokaties uit die met OV nauwelijks bereikbaar zijn?
 • Ronald Molhoek

  3 dagen geleden
  Het is inderdaad van de zotte dat deze mensen zover moeten reizen voor een prik waarvan de werking nog niet bewezen is en over bijwerkingen hoor je bijna niks terwijl die er wel degelijk zijn!? Enja je moet nog eens twee keer! Wat normaal bij de griep en andere ziektes niet zo is!? En als je ingeënt bent moet je nog steeds al die beperkingen en verplichtingen ondergaan!? Dus waar is die werking van het vaccin!?
 • Henny Boone

  3 dagen geleden
  Ouderen die zelfstandig wonen maar moeilijker grootte afstanden kunnen afleggen wordt het veel te moeilijk gemaakt worden daar door weer afhankelijker van een ander. Waarom een vaccinatie plaats in Wijchen terwijl het Triavium niet inrichten het ijs is weg makkelijk te bereiken met de bus scheelt weer overstappen naar een andere bus.
 1. Traumahelikopter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt
  Play

  Traumaheli­kop­ter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt

 2. TERUGKIJKEN | Dit was het landbouwdebat
  Play

  TERUGKIJ­KEN | Dit was het landbouwde­bat

Liemers