De aanleg van de veelbesproken en langverwachte geluidswal langs de N317 bij Doesburg in 2010. De wal moet voor bewoners van het Noordelijk Molenveld de overlast wegnemen van het verkeer op de drukke provinciale weg.
Volledig scherm
PREMIUM
De aanleg van de veelbesproken en langverwachte geluidswal langs de N317 bij Doesburg in 2010. De wal moet voor bewoners van het Noordelijk Molenveld de overlast wegnemen van het verkeer op de drukke provinciale weg. © Henk Rodrigo

Langere en hogere geluidswal in Doesburg zodat bedrijven kunnen groeien

Maak de geluidswal langs de provinciale weg in Doesburg langer en hoger. Dan heeft de buurt minder geluidsoverlast van vrachtverkeer en kunnen Ubbink en Rotra toch groeien. 

3 reacties

 • Ankie Bronckhorst

  1 maand geleden
  Denk wel aan het historisch (beschermd) stadsgezicht. Eens met Johan Jansen.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  en zo wordt de uitzicht op Doesburg verder beperkt. je verstopt de boel gewoon achter een hoop aarde. gooi die aarden wal maar gewoon voor dat industrieterrein en laat de uitzicht over de stad gewoon in zijn waarde.
 • theo houkes

  1 maand geleden
  Is die Berlijnse muur nog niet hoog genoeg die drammers die daar wonen zullen toch niet ophouden te proberen die bedrijven dwars te zitten is in het verleden wel gebleken toen hebben ze het ook voor elkaar gekregen Verma Pack blikdrukkerij kapot te maken dus die houden niet op

Liemers