De bedrijventerreinen in de Liemers groeien en dus ook het aantal vrachtwagens op de A12, maar die weg kan de drukte niet aan.
Volledig scherm
PREMIUM
De bedrijventerreinen in de Liemers groeien en dus ook het aantal vrachtwagens op de A12, maar die weg kan de drukte niet aan. © Jan Ruland van den Brink

Liemerse bedrijven krijgen na maanden reacties van gemeenten op brandbrief: ‘Had in paar uur gekund’

ZEVENAAR / DUIVEN / WESTERVOORT - De ondernemersvereniging van Liemerse bedrijventerreinen heeft ruim vijf maanden na haar brandbrief een reactie van drie Liemerse gemeenten ontvangen. Er wordt aan Lindus vooral verteld wat ze al wist, toch voelt de voorzitter zich gehoord.

9 reacties

 • Johann Janssen

  4 maanden geleden
  @Hans Mosheuvel je vergeet een ding het salaris verschil. In de randstad wordt meer verdiend dan in de rest van het land.
 • Eelco de Boer

  4 maanden geleden
  Nogal een naïeve verwachting van Lindus. Ten eerste hadden ze moeten weten dat de politiek in Zevenaar met veel belangrijkere dingen bezig is, zoals wie er wel of niet bovenaan groenteboer Staring's lijstje mag staan om wethouder te worden. Maar verder verwachten ze onder andere ook dat er meer gespreid gewerkt gaat worden: Samen zijn alle leden van Lindus veruit de grootste werkgever in de Liemers, veel meer dan die paar ambtenaren. Een goed begin begint bij jezelf. Toon dus zelf initiatief!
 • Andre Eggerding

  4 maanden geleden
  @ Els Weber-van Dreuten.Als je vindt dat jullie door het kabinet slecht behandeld worden moeten jullie buiten de Randstad de handen ineenslaan. Jullie buiten de Randstad hebben meer macht dan de Randstad. Er wonen immers meer mensen buiten de Randstad dan in de Randstad. Gebruik de democratie.
 • Hans Mosheuvel

  4 maanden geleden
  De Randstad stoort zich zelfs niet aan Noord, Oost Zuid en Zeeland. "Die lui moeten niet zeuren want zij hebben de ruimte, bossen, goedkope woningen, gas , vis en koeien ". "Wij staan in de file, dure huizen, steden met stank en herrie, geen pakeerplaats". "Wij in het westen hebben het écht slecht"
 • Johann Janssen

  4 maanden geleden
  Dat de infra daar niet deugt is al jaren bekend. Dit wisten de ondernemers ook toen zij zich daar gingen vestigen dus moeten ze niet beginnen te zeuren dat plannen nu meteen moeten worden uitgevoert. daarbij is de oplossing niet de verbreding van de A12 en de doortrekking van de A15. Hoop dan ook, dat rutte4/Kaag 1 geen van deze plannen gaat uitvoeren en dat zij eerst eens goed gaan nadenken wat wel de beste oplossing is van het infra probleem.

Liemers