Archieffoto: een politieke avond in het Zevenaarse gemeentehuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto: een politieke avond in het Zevenaarse gemeentehuis. © Jan Ruland van den Brink

Lokaal Belang enorm teleurgesteld na vertrek raadsleden: ‘Trokken een te voorbarige conclusie’

ZEVENAAR – Bij Lokaal Belang Zevenaar is met enorme teleurstelling en verbazing gereageerd op het plotselinge vertrek van vier raadsladen. Interim-fractievoorzitter Toon Albers is het niet eens met de conclusies van de vertrekkers.

7 reacties

 • André van der brugge

  4 maanden geleden
  Eindelijk een redelijk wijs besluit van een aantal leden van de fractie. Wie af en toe plaatsneemt op de vrijwel altijd lege plek voor de belangstellenden, in de raadszaal, schaamt zich de oren en ogen uit het hoofd. En dan hebben we het nog niet over de bustuurders van deze partij. Het wordt dit jaar tijd om weer voor een fatsoendelijke partij te stemmen in plaats van op deze lokalo's. Maar ja Lokaal Belang en het CDA zijn altijd communicerende vaten. Weet dus heel bewust goed wat u stemt.
 • Klaas de Baas

  4 maanden geleden
  Tsja, als je tegen de groenteboer inloopt dan heb je een probleem, dat weten ook de ambtenaren op het gemeentehuis. Hoop dat bij de kiezers in Zevenaar de ogen nu eindelijk geopend zijn : In maart kunt u het verschil maken, stem niet op dit soort eigen belang-clubjes !
 • OGM. Raad

  4 maanden geleden
  Lokaal belang is meestal Ons belang en heeft in de meeste gemeentes een bijzondere bezetting. Hoewel dit op nationaal niveau niet veel anders is..
 • R.W. Eshoff

  4 maanden geleden
  "Eenieder binnen de fractie moet een keertje wethouder worden, inclusief een mooie wachtgeldregeling." Zo zijn de regels binnen LB en zo gaat het al jaren.
 • Julia Rijndeer

  4 maanden geleden
  Dussss ... we hebben nu 2 stok-oude ex-niet-functionerende LB wethouders die de huidige niet-functionerende LB wethouders onverkiesbaar hebben gemaakt maar toch beschermen en zelf aan het roer blijven ... én, een paar ex-LB'ers waar nauwelijks op is gestemd in 2017 maar binnen LB naar voren waren gedrukt die denken dat de huidige wethouders onrecht is aangedaan? En dan denken ze zowel bij LB en WijZZ dat ze serieus genomen moeten worden? Dat is pas echt lachen :)

Liemers