De trein tussen Arnhem en Doetinchem stopt nu nog bij de stations Zevenaar en Didam. Mogelijk klinkt straks ook ‘station Zevenaar Poort’ door de speakers.
Volledig scherm
PREMIUM
De trein tussen Arnhem en Doetinchem stopt nu nog bij de stations Zevenaar en Didam. Mogelijk klinkt straks ook ‘station Zevenaar Poort’ door de speakers. © Jan van den Brink

Met de trein of bus naar Zevenaar-Oost of toekomstige Fashion Outlet? Plannen voor station mogelijk uit ijskast

ZEVENAAR - De komst van een station in Zevenaar-Oost staat opnieuw op de agenda van de gemeente Zevenaar en Groene Metropoolregio. De provincie kijkt naar een busverbinding. Het is een langgekoesterde wens bij de plek waar spoedig Fashion Outlet Zevenaar moet verrijzen.

14 reacties

 • Anoniem

  6 maanden geleden
  Kijk maar op de website over de RegioExpres. Ze zeiden over dat de nieuwe station in Zevenaar Oost wordt niet meegenomen.
 • Ivanka van der Reest

  6 maanden geleden
  De gemeente Zevenaar heeft weer eens last van grootheidswaanzin doordat het ooit in de middeleeuwen stadsrechten heeft gekregen maar jongens Zevenaar is in de praktijk gewoon een DORP. Je kan in 10 minuten van de ene kant van Zevenaar naar de andere kant fietsen. Volgens mij kan je veel kosten besparen door betere busverbindingen door Zevenaar te creëren ipv station. En als Zevenaar zo graag een "stad" wil zijn laten ze dan eerst zorgen dat we van ziekenhuiszorg niet afhankelijk zijn van Arnhem.
 • joan willems

  6 maanden geleden
  Wordt net als de A15 een gedrogt dat al voor de eerste schop de grond in gaat meer kost aan procedures dan de aanleg zelf. Ons dorp behoort tot de gemeente Zevenaar, maar willen we dat per openbaarvervoer bereiken moeten we eerst naar Arnhem Centraal, doe daar eerst iets aan!!
 • bart verplak

  6 maanden geleden
  Kan ik voor die mode dump mijn oude boksen en truien al gaan sparen? Ik kom ze op de fiets brengen, dus laat dat station maar zitten.
 • frank jansen

  6 maanden geleden
  Dat station komt er nooit. Dus richt je nou gewoon op andere mogelijkheden om de outlet verder te ontsluiten