De voormalige technische school aan het Vestersbos.
Volledig scherm
PREMIUM
De voormalige technische school aan het Vestersbos. © Jan Ruland van den Brink

Miljoenenproject Zevenaar met drie scholen op één terrein krijgt vorm, geen plek voor gymzaal

ZEVENAAR - De gemeente Zevenaar zet vol in op een onderwijscampus voor 0- tot 16-jarigen op het terrein van de voormalige technische school aan het Vestersbos. Met plek voor basisscholen De Tamboerijn en De Wissel, een kinderopvang én een dependance van het Liemers College. Maar zonder grote gymzaal, vanwege zorgen bij omwonenden.

10 reacties

 • Joep Meij

  1 maand geleden
  Wij zijn blij dat de directeur nu met deze school bezig is want hij heeft weinig respect voor de omgeving. Auto’s van personeel die overal neergezet word. Om 7 uur herrie van personeel, ‘s Avonds laat privé feestjes met lawaai .Nieuwe beplanting die kapot gemaakt is .er zijn zelfs mensen die al jaren naast de vorige school woonden voor verhuisd en een goed gesprek was onmogelijk.Wens daarom de nieuwe school ,vooral de omwonenden,veel succes.
 • Annie van Boven

  2 maanden geleden
  Eens met Sieg Tillman. Het ligt niet eens centraal wat een raar plan. Ik voorzie een filestroom aan ouders in auto's en jeugd op fietsen. Een basisschool hoort thuis in een woonwijk waarbij je met de kinderen heen kunt lopen of fietsen.
 • Marijke de Both

  2 maanden geleden
  Wat een drama. De kinderen in de wijk Zonnemaat kunnen niet meer lopend naar school. maar zullen (met auto) gebracht worden door hun ouders. Lekker veel onrust in de buurt en het is niet erg milieubewust. Niet helemaal over nagedacht, maar zo kennen wel deze wethouder: grote stappen, snel thuis. Voor de verkiezingen nog een miljoenenproject op je naam schrijven. De gevolgen zijn voor een ander.
 • Theo Binnendijk

  2 maanden geleden
  Geen grote gymzaal vanwege zorgen bij omwonenden? Daar heeft toch niemand last van, als de geluidsisolatie maar goed is. Omwonenden hebben veel te veel invloed, het gaat om goed onderwijs. Als leerlingen steeds naar elders moeten voor de gymlessen, dan krijg je pas overlast.
 • sieg Tillmann

  2 maanden geleden
  En de ouders brengen de meeste kinderen uit de wijk Zonnemaat met de auto naar school. Totaal geen meerwaarde met betrekking tot de doorstroom van basis- naar voortgezet onderwijs. Geen goed plan.

Liemers