Eric van der Wal.
Volledig scherm
PREMIUM
Eric van der Wal. © theo kock persfotografie

Minder geld voor biebs in Montferland voelt als messteek; vrees voor hard ingrijpen

DIDAM/ ’S-HEERENBERG - Het zijn spannende tijden voor de bibliotheken in Didam en ’s-Heerenberg. Op termijn staan beide voor een verhuizing, terwijl directeur Eric van der Wal op een bezuinigingsplan broedt. Hij vreest voor een versobering van de biebs nu er minder subsidie binnenkomt.

3 reacties

 • theo houkes

  2 weken geleden
  Ach ja aan de ene kant smijten ze het in het putje zie WASSERVICE Nu moet de bieb er voor bloeden zo werkt dat in montferland dat krijg je met mensen die overal verstand van denken te hebben
 • B. Batsbak

  2 weken geleden
  Voor een boek moeten deze Didammers dadelijk de bult over. Moeten de faciliteiten niet daar blijven waar naar rato de meeste mensen wonen van het dorp?
 • Jan Jansen

  2 weken geleden
  Aan wethouder meneer Van Halteren: haalt u dan de hulp van het Informatiepunt Digitale Overheid, zoals hulp QR, Corona app, booster afspraken en alle andere overheidsgerelateerde hulp aub terug naar de gemeente. Dan kunnen uw eigen ambtenaren tijdens lockdowns zelf de stromen mensen bedienen en risico op besmetting lopen, door essentieel te zijn en open te blijven. Eens zien of uw ambtenaren net zo bedreven zijn als de medewerkers in de bieb. Ze krijgen er in elk geval al meer voor betaald.

Liemers