Modellen met een verhaal op de catwalk in Didam

videoDIDAM – De modeshow in het Didamse zorgcentrum Meulenvelden heeft zondagmiddag honderden belangstellenden uit de Liemers en de Achterhoek getrokken.

Niet zo vreemd, want het was een meer dan speciaal evenement. Alle modellen die over de catwalk liepen, hadden een persoonlijk verhaal te vertellen. Zo zijn sommigen hun partner of een andere dierbare verloren. Weer anderen zijn ziek of herstellende.

Ook liepen modellen mee die voor stichting Hulphond actief zijn. Een verwendag voor al die modellen voor één dag was dan ook wel op z'n plaats, en daar zorgde een voor de gelegenheid samengesteld team van visagisten, kleedsters en kappers voor.

De modeshow was in de grote ontmoetingsruimte van Meulenvelden. De modellen showden de voorjaars- en zomermode die plaatselijke ondernemers al in de winkel hebben. Organisator van de show is Hulp in Gelderland, dat inwoners in de Liemers helpt bij het doen van onder meer de was en boodschappen.

Volledig scherm
Het jonge model Daisy toont de voorjaars- en zomerlijn voor 2018. © De Gelderlander
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers