Volledig scherm
De rechtbank in Zutphen. © Patrick van Gemert

Montagebedrijf Arjolux uit Westervoort opnieuw failliet

WESTERVOORT – Arjolux uit Westervoort is failliet. De rechtbank in Zutphen heeft dinsdag het faillissement uitgesproken over het montagebedrijf aan Het Vergun.

Er is een curator aangesteld die onder meer bekijkt of de onderneming een doorstart kan maken. Arjolux plaatste onder meer kozijnen, dakkapellen, zonweringen en serres.

Eerder bankroet

Het is niet de eerste keer dat Arjolux bankroet ging. Februari 2015 ging het ook al mis. Toen kwam er wel een doorstart. Onbekend is of nu wederom een poging wordt ondernomen, want de curator was woensdag niet bereikbaar voor een reactie.

  1. Eigenaar van cafetaria Jacky's Place: Mijn vrouw is enorm geschrokken

    Eigenaar van cafetaria Jacky's Place: Mijn vrouw is enorm geschrokken

    WESTERVOORT - Eigenaar Zheng van de zaterdagavond overvallen cafetaria Jacky's Place in Westervoort hoopt dat de twee daders snel gepakt worden door de politie. ,,Het is hard werken in de horeca en zoiets moet niet te vaak gebeuren, want dan word je er bang voor’’, zegt Zheng de dag na de overval. ,,Zelf ben ik niet bang, het leven gaat door, maar ik ga wel kijken of ik de zaak nog beter kan beveiligen. Mijn vrouw is enorm geschrokken."
  2. 55-plussers testen conditie in Doesburg

    55-plussers testen conditie in Doesburg

    DOESBURG - De belangstelling zaterdag voor de fittest in sporthal Beumerskamp in Doesburg is, net zoals de afgelopen vier jaren, groot. ,,We zitten weer bijna vol”, zegt Ward Terpstra, die namens de gemeente Doesburg en de Gelderse Sportfederatie de fittest coördineert. ,,We hebben alle Doesburgers tussen de 55 en 80 jaar een uitnodiging gestuurd. Daarop hebben 180 belangstellenden zich aangemeld. Er is plek voor maximaal tweehonderd mensen.”

Liemers