Volledig scherm
De rechtbank in Zutphen. © Patrick van Gemert

Montagebedrijf Arjolux uit Westervoort opnieuw failliet

WESTERVOORT – Arjolux uit Westervoort is failliet. De rechtbank in Zutphen heeft dinsdag het faillissement uitgesproken over het montagebedrijf aan Het Vergun.

Er is een curator aangesteld die onder meer bekijkt of de onderneming een doorstart kan maken. Arjolux plaatste onder meer kozijnen, dakkapellen, zonweringen en serres.

Eerder bankroet

Het is niet de eerste keer dat Arjolux bankroet ging. Februari 2015 ging het ook al mis. Toen kwam er wel een doorstart. Onbekend is of nu wederom een poging wordt ondernomen, want de curator was woensdag niet bereikbaar voor een reactie.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Een mooi plekje voor het drumstel van Herman met één been: Yee-hah!
    video

    Een mooi plekje voor het drumstel van Herman met één been: Yee-hah!

    BEEK - Herman had één been. Maar hij drumde en had een markante gulle lach. De schoenmaker uit Beek speelde voor een fles jenever samen met zijn accordeonist Karel van 't Peeske op feestjes en partijen in de buurt. Het duo op leeftijd Limbeek en Salenbrink was een halve eeuw geleden vermaard. Niet om de muziek maar om de eigen humor. Het drumstel van Herman krijgt nu een ereplek in gemeenschapshuis de Averhof in Beek.

Liemers