Omwonenden verzetten zich tegen komst migrantenpension in Duiven: ‘Er komt geheid overlast’

VIDEODUIVEN - Een groep omwonenden van de Visserlaan in Duiven zit allesbehalve te wachten op de komst van 85 tot 90 arbeidsmigranten in een leegstaand kantoorpand in hun straat: ,,Wij vrezen overlast.”

19 reacties

 • petra damme

  1 jaar geleden
  zomers en opdam jullie nog een plek naast jullie?? of een kamer vrij voor een aantal als je er niet bijgewoond heb kan je er niet over mee praten en die lui die ze vestigen denken alleen aan het geld in een eengezinswoning wonen ze met 6 man en in het weekend soms wel 10 wat denk je wat er op de visserslaan gebeurt ? kleine hokken zitten op elkaar irritaties vechtpartijen
 • Henk Maassen

  1 jaar geleden
  Vreemde reacties hier, vele redenen waarom ze hier niet mogen wonen, sommigen zelfs mensonterend. Echter hoor ik niemand over de reden waarom ze hier zijn en gehuisvest moeten worden. Het besef lijkt er niet te zijn dat ze hier zijn om te werken, in de slachterijen, bouw, agrarische sector, logistiek of industrie die zonder hen niet zouden functioneren. Wel de genieten van voordelen van de goedkope arbeidskrachten voor t mindere werk maar na n lange werkdag moeten ze maar in het niets oplossen?
 • Jo Heer de

  1 jaar geleden
  Maakt er maar huisvesting voor jongeren voor!
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Door de week heb je er geen last van want die mensen moeten vroeg op om te gaan werken... in het weekend is het wat rumoeriger - maar dat valt reuze mee.
 • A.J. Opdam

  1 jaar geleden
  Deze omwonenden moeten zich diep schamen.