Bedrijventerrein 7Poort. Rechts van het midden het XXL Distributiecentrum, waar Rabelink ruimte huurt. Links achteraan het pand van Tiemex Logistic Services en links in het midden het pand van Dachser.
Volledig scherm
PREMIUM
Bedrijventerrein 7Poort. Rechts van het midden het XXL Distributiecentrum, waar Rabelink ruimte huurt. Links achteraan het pand van Tiemex Logistic Services en links in het midden het pand van Dachser. © Jan Ruland van den Brink

Ondernemers maken zich ‘ernstig zorgen’ om bereikbaarheid bedrijventerreinen: ‘Dit kost ons tonnen per jaar’

ZEVENAAR / DUIVEN /WEHL - Logistieke ondernemers in de regio maken zich ernstig zorgen. Nu de verbreding van de A12 en het doortrekken van de A15 opnieuw is vertraagd, zijn ze bang dat de bereikbaarheid van de bedrijventerreinen verder in de knel komt.

12 reacties

 • Jan Nuvens

  2 maanden geleden
  Mooi verhaal Jan Willem maar dit is niet de eerste keer dat dit soort dingen gebeuren, een snelweg aansluiting levert altijd gedoe en ik denk nou eenmaal dat het niet slim is om op verwachtingen en halve toezeggingen te vertrouwen. Dat in NL voor elke bio-scheet bezwaar wordt gemaakt is inderdaad een aanfluiting.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 maanden geleden
  @Jan Nuvens Er wordt gebouwd, met toestemming en op initiatief v d gemeente Dan zullen er ook toegangswegen moeten zijn toch? Je bouwt ook geen woonwijk zonder straten denk ik! Maar voor elke bruine of groene prutkever of zeldzaam bloempje komt er een rechtszaak en is er weer uitstel. Hou daar eens mee op 2, hooguit 3 x, en klaar! Het volk die die rechtszaken aanspant hebben zelf een huis, baan, of, meestal, een uitkering. Oplossing voor natuurbehoud is terug naar 10-12 miljoen mensen!
 • Henk Jansen

  2 maanden geleden
  Ach…. Gewoon bedrijfsrisico
 • Kees Bregman

  2 maanden geleden
  Als ze ooit eens groen licht krijgen, dan duurt het ook nog even voor het allemaal gerealiseerd is.
 • Johan Jansen

  2 maanden geleden
  en dat duurt en duurt hadden ze de a15 toch maar doorgetrokken naar de a18. daarbij hebben de gemeenten te snel bedrijfsterreinen gesticht en daarbij geen rekening gehouden met de infrastructuur en dat breekt ze nu op.
 1. Waarom tropenarts Jamilah (34) knokt voor vluchtelingen: ‘Spiraaltje inbrengen met licht van mobieltje. Onmenselijk’
  PREMIUM
  5

  Waarom tropenarts Jamilah (34) knokt voor vluchtelin­gen: ‘Spiraaltje inbrengen met licht van mobieltje. Onmense­lijk’

  Jamilah Sherally (34) uit Angerlo is tropenarts in vluchtelingenkampen en helpt daar de aller-kwetsbaarsten. ,,Ik doe mijn werk met weinig middelen. Hoe kan het dat ik nog steeds een spiraal moet inbrengen in een hoekje van een kliniekje zonder gynaecologische stoel met het lichtje van mijn mobiele telefoon? Gewoon onmenselijk". Niet voor niets liep Sherally vannacht veertig kilometer mee in de Nacht van de Vluchtelingen in en rondom Rotterdam. ,,Ik weet waarvoor ik het doe.”

Liemers