Bedrijventerrein 7Poort. Rechts van het midden het XXL Distributiecentrum, waar Rabelink ruimte huurt. Links achteraan het pand van Tiemex Logistic Services en links in het midden het pand van Dachser.
Volledig scherm
PREMIUM
Bedrijventerrein 7Poort. Rechts van het midden het XXL Distributiecentrum, waar Rabelink ruimte huurt. Links achteraan het pand van Tiemex Logistic Services en links in het midden het pand van Dachser. © Jan Ruland van den Brink

Ondernemers maken zich ‘ernstig zorgen’ om bereikbaarheid bedrijventerreinen: ‘Dit kost ons tonnen per jaar’

ZEVENAAR / DUIVEN /WEHL - Logistieke ondernemers in de regio maken zich ernstig zorgen. Nu de verbreding van de A12 en het doortrekken van de A15 opnieuw is vertraagd, zijn ze bang dat de bereikbaarheid van de bedrijventerreinen verder in de knel komt.

10 reacties

 • Jan Nuvens

  1 jaar geleden
  Mooi verhaal Jan Willem maar dit is niet de eerste keer dat dit soort dingen gebeuren, een snelweg aansluiting levert altijd gedoe en ik denk nou eenmaal dat het niet slim is om op verwachtingen en halve toezeggingen te vertrouwen. Dat in NL voor elke bio-scheet bezwaar wordt gemaakt is inderdaad een aanfluiting.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 jaar geleden
  @Jan Nuvens Er wordt gebouwd, met toestemming en op initiatief v d gemeente Dan zullen er ook toegangswegen moeten zijn toch? Je bouwt ook geen woonwijk zonder straten denk ik! Maar voor elke bruine of groene prutkever of zeldzaam bloempje komt er een rechtszaak en is er weer uitstel. Hou daar eens mee op 2, hooguit 3 x, en klaar! Het volk die die rechtszaken aanspant hebben zelf een huis, baan, of, meestal, een uitkering. Oplossing voor natuurbehoud is terug naar 10-12 miljoen mensen!
 • Henk Jansen

  1 jaar geleden
  Ach…. Gewoon bedrijfsrisico
 • Kees Bregman

  1 jaar geleden
  Als ze ooit eens groen licht krijgen, dan duurt het ook nog even voor het allemaal gerealiseerd is.
 • Jan Nuvens

  1 jaar geleden
  @Eelco, daar vestigen waar de infrastructuur al ligt misschien?