Op tientallen plekken knallen met carbid: aanscherping coronamaatregelen zorgt voor inperking

ZEVENAAR/DOETINCHEM - Laat de melkbussen in de schuur staan en sla het carbidschieten een jaartje over. Ondanks die dringende oproep wordt er toch op meer dan 300 plekken in de Achterhoek en tientallen locaties in de Liemers geknald op oudjaarsdag, blijkt uit het aantal meldingen over carbidschieten.

1 reactie

 • Arendsoog en Witte Veder

  1 maand geleden
  Ik ben geen liefhebber van dit knalfeest maar ik vind het ook niet nodig om het te verbieden of bijna onmogelijk te maken. Laat ze 1x per jaar in het buitengebied dit toch doen.
 1. Opluchting, maar ook wantrouwen bij tattoostudio's: ‘Wij werken altijd al superhygiënisch, dit was met geen enkele pen te beschrijven’
  PREMIUM
  3

  Opluchting, maar ook wantrouwen bij tattoostu­dio's: ‘Wij werken altijd al superhygië­nisch, dit was met geen enkele pen te beschrij­ven’

  Tattoostudio's mogen eindelijk de deuren weer openen. Opluchting was er gisteravond na het zien van de persconferentie, waardoor sommigen toch ook wel verrast waren. De afgelopen maanden liep de frustratie op bij de ondernemers, tattoo-artists en piercers. Waar de wachtlijsten voor een tatoeage lang waren, lagen de naalden stil. De branche benadrukt dat er -ook voor corona al- met zeer strenge hygiëneregels gewerkt wordt. ,,Met alle respect voor de kappers, maar dit was echt met geen pen te beschrijven.”
 1. Auto slaat over de kop in Ede
  Play

  Auto slaat over de kop in Ede

 2. Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open
  Play

  Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open

Liemers