Duiven zamelt vanwege corona het oud papier tijdelijk niet meer in, maar Frank van Loon (foto) kan geen doos meer kwijt.
Volledig scherm
PREMIUM
Duiven zamelt vanwege corona het oud papier tijdelijk niet meer in, maar Frank van Loon (foto) kan geen doos meer kwijt. © theo kock persfotografie

Papierinzameling door lockdown stopgezet: ‘Oplossingsgericht denken kunnen ze niet bij de gemeente’

DUIVEN - Oud papier in Duiven wordt vanwege de lockdown niet meer opgehaald, tot grote ergernis van de inwoners die met een overvolle container opgescheept zitten. ,,Die van mij zit al twee weken tjokvol’’, zegt Frank van Loon (55).

16 reacties

 • fred fred

  2 maanden geleden
  Wat makkelijk om het bij de gemeente neer te leggen. Zoek er even een ander plek voor of breng het weg. Pfff, wat een pamper generatie, alles moet geregeld voor ze worden.
 • Eelco .

  2 maanden geleden
  Mijnheer van Loon zal wel heel ongelukkig zijn nu. Al die grote dozen van luxe artikelen in zijn riante garage en dan niet naar de bouwmarkt kunnen om een stanleymes te kopen om het klein te snijden.....
 • Johann ut de Achterhoek

  2 maanden geleden
  je verwacht toch niet, dat ambtenaren na denken! die zijn er alleen voor om de regeltjes uit te voeren die hun meerderen hen opleggen.
 • Johan Derksen

  2 maanden geleden
  Je zou ook je container kunnen legen voor het gemeentehuis, wedden dan kunnen ze wel een oplossing verzinnen !!
 • Cattig

  2 maanden geleden
  In de fik steken met oud en nieuw dan hoop ik dat ze een flinke boete krijgen wegens brandstichting. ik heb astma en zit niet te wachten op die verbrande inktlucht . Drukinkt is zwaar giftig dus denk daar maar eens over na. @Max Woods. 75 miljoen op 7.3 miljard. Tja.
 1. Actievoerders weggestuurd bij Nijmeegs stadhuis na korte bezetting
  Play

  Actievoer­ders wegge­stuurd bij Nijmeegs stadhuis na korte bezetting

 2. Twee klanten op 19.000 m2: Loods 5 in Duiven is weer open
  Play

  Twee klanten op 19.000 m2: Loods 5 in Duiven is weer open

Liemers