Nederlandse auto's bij de Penny supermarkt in Elten.
Volledig scherm
PREMIUM
Nederlandse auto's bij de Penny supermarkt in Elten. © DG

Penny bij Elten: ‘De grens dicht? Dan kunnen wij ook sluiten’

ELTEN - ,,Gaat de grens dicht? Dan kunnen wij de supermarkt sluiten.” Laura Hubers is assistent-bedrijfsleider van de Penny supermarkt aan de Nederlandse kant van Elten en ze windt er geen doekjes om. ,,Jullie vormen 90 procent van onze klandizie. Zonder Nederlanders heeft het geen zin om nog open te zijn.”

16 reacties

 • Ronald

  3 jaar geleden
  In Didam de BP. Duurdere prijzen dan aan de autosnelweg. Ik heb geen spijt met onze pomphouders. 
 • Ronald

  3 jaar geleden
  Mooi hè al die duimpjes omlaag. Ik ben vanmiddag helemaal van Didam naar Rees gereden. Sterke drank bier en natuurlijk getankt. Gewoon lekker relax binnendoor. 
 • Ronald

  3 jaar geleden
  Duur getankt. Ik E10 1.08
 • Joris

  3 jaar geleden
  De typetjes van; ach, ik krijg het niet... een ander heb ik niks mee... nadenken over de mensen in de Zorg die zich nu een slag in de ronde werken doen ze ook niet... totdat ze zelf aan de beademing liggen, dan willen ze als eerste geholpen worden... Die typetjes bedoeld u wwwarschijnlijk ?Nou, die moeten dan maar even aan de kant gelegd worden, zou ik zeggen !
 • Ton

  3 jaar geleden
  Mijn vrouw doet graag boodschappen bij deze Penny. Maar de Duitsers kondigen hun maatregelen niet voor niks af. Degenen die nu nog snel gaan hebben boter op hun hoofd en dragen veel bij aan nieuwe besmettingen aan beide kanten van de grens  Ik citeer voor die mensen Mattie: Wat snapt U niet van #blijf thuis.?????