Ben Sweeren (rechts) en Paul Freriks (links) samen met buurtbewoners Auke Siemensma en Wijnand Hollander bij de garageboxen bij de JP Coenstraat in Zevenaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Ben Sweeren (rechts) en Paul Freriks (links) samen met buurtbewoners Auke Siemensma en Wijnand Hollander bij de garageboxen bij de JP Coenstraat in Zevenaar. © Jan Ruland van den Brink

Roep om nieuwe bestrating van verpauperd pleintje in Zevenaar: maar wie betaalt de restauratie?

ZEVENAAR - Wie gaat betalen voor de renovatie van een pleintje voor garageboxen bij de JP Coenstraat in Zevenaar? Bewoners en de gemeente Zevenaar kijken naar elkaar, maar een oplossing lijkt ver weg. 

4 reacties

 • Wim Jansen

  1 jaar geleden
  Alle bestrating in Zevenaar is een puinhoop, ook de trottoirs.
 • Eelco de Boer

  1 jaar geleden
  Het is heel simpel: Is de grond volgens het kadaster van de gemeente, dan zorgen zij voor onderhoud. Is de grond volgens het kadaster van de gezamenlijke garage eigenaren, dan dienen de eigenaren ook zelf voor onderhoud te zorgen. En belangrijker: Dan zijn de eigenaren ook verantwoordelijk en dragen zij dus ook het risico indien er door slecht onderhouden bestrating een ongeval of schade ontstaat.
 • Katinka Weijkamp

  1 jaar geleden
  Jullie zijn niet de enigen in Zevenaar Bizetstraat en Leharstraat net zo , ik denk ook niet dat gemeente hier verantwoordelijk voor is maar de eigenaar doet ook al jaren niks aan de huurwoningen die er nog zijn dus zal dit niet anders worden ben ik bang
 • frank jansen

  1 jaar geleden
  Het kan veel erger. Heb je de nieuwe tijdelijke aanvoerroute naar het gemeentehuis gezien. Gaten, modder, plassen en levensgevaarlijke situaties met zwaar verkeer. en dat al 2 weken. Als ze "schijt" hebben aan de bezoekers van het gemeentehuis wat denk je dat ze aan jullie hebben?