Volledig scherm
De spoorwegovergang bij de Lobither Strasse in Elten. Foto: Henk Rodrigo

Spoorwegovergangen Elten grote ergernis

ELTEN - Voor veel inwoners van Rijnwaarden én Elten zijn ze een doorn in het oog: de spoorwegovergangen aan de Lobitherstrasse en Zevenarerstrasse in Elten zijn vaak en lang dicht.

Maar nee, er is sindsdien niets veranderd."

Het was Arno Sent, fractievoorzitter van de PvdA in Rijnwaarden, die begin deze maand er voor pleitte om de verkeerswethouders van Emmerik, Zevenaar en Rijnwaarden een gezamenlijke brief te laten sturen naar vervoersbedrijf Deutsche Bahn. "Hoewel ik niet denk dat het de Deutsche Bahn veel gelegen is om hier te investeren", zegt Sent.

Meer lezen over deze kwestie?
Kijk in onze papieren krant - editie Liemers van donderdag, 11 oktober 2012- of in onze betaalde online krant


De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Slachtoffer steekpartij Gendringen is Peter (48): ‘Ik ergerde me aan zijn rijgedrag, ineens hakte hij op me in met een mes’
    Video / update

    Slachtof­fer steekpar­tij Gendringen is Peter (48): ‘Ik ergerde me aan zijn rijgedrag, ineens hakte hij op me in met een mes’

    GENDRINGEN - De aanleiding van de steekpartij in Gendringen vrijdagavond was ruzie over asociaal rijgedrag in de straat. Dat zegt het slachtoffer van de steekpartij, Peter van der Wal (48) een dag nadat hij na behandeling in het ziekenhuis weer thuis is. De bewoner van de Wilhelminastraat liep een slagaderlijke bloeding op nadat op hem zou zijn ingestoken door een dorpsgenoot. Die verdachte, een twintiger, zit inmiddels vast.

Liemers