Volledig scherm
Remco van den Berg heeft zijn ruime tussenwoning in Zevenaar te koop gezet. © Jan van den Brink

Te koop: huis uit jaren zeventig

ZEVENAAR - Remco van den Berg uit Zevenaar wil zijn huis verkopen.  Zijn woning staat sinds maart te koop en is wat makelaars tegenwoordig 'niet instapklaar' noemen.

Remco van den Berg is vader in een samengesteld gezin en wil met zijn huidige partner en hun kinderen een nieuw leven opbouwen, in een huis in Groessen dat ze samen kochten. 

Wanhopig is hij niet, maar het bevreemdt Van den Berg wel dat zijn woning in Zonnemaat na een half jaar nog te koop staat. Het is een tussenwoning in een wijk die tussen 1969 en 1971 is gebouwd met een achtertuin van 15 meter diep,  een luxe badkamer met toilet boven, drie slaapkamers en een volwaardige zolderkamer.

Gezakt

Van den Berg is inmiddels in prijs gezakt.  Dat wil zeggen: hij heeft de vraagprijs van 174.000 euro omgezet in een 'vanafprijs' van 150.000 euro. Dat betekent dat elk bod boven de anderhalve ton serieus in overweging wordt genomen. Hij is niet verplicht zijn huis ook voor dat bedrag van de hand te doen.

De woning is niet 'instapklaar'. Dat betekent dat nieuwe eigenaars er nog wel wat aan moeten doen. De ramen op de eerste verdieping hebben enkel glas. ,,Ik vind ons huis ruim en knus, maar het is niet strak wit’’, zegt hij. ,,Daar staat tegen over dat je geen inkijk hebt, er ligt een speeltuin aan de overkant, de  basisschool zit in de buurt en de Jumbo 200 meter verderop.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Liemers