Techniek vies? Welnee, vinden ze in Didam

videoDIDAM  - Techniek is leuk, en zeker niet vies. Dat is de boodschap van bedrijven en scholen op de Techniekdag de Liemers, deze zaterdag in Didam. Al kort nadat de deuren waren opengegaan, stroomde de Markthal vol met kinderen, ouders en grootouders.

2 reacties

 • JackMehof

  4 jaar geleden
  Wow, hier is iemand blijven hangen in het verleden...ICT en techniek is niet meer weg te denken uit de dagelijkse praktijk.Mechanische techniek is leuk voor de hobby, maar zeker niet beter voor de dagelijkse praktijk.Jeugd mag best meer geprikkeld worden voor techniek, maar dan wel op positieve wijze.
 • Titus

  4 jaar geleden
  Tientallen jaren is ons aangepraat dat beroepen in de techniek minder waard ( dig ) zijn . Ik heb dat nooit geloofd, het is onzin!   Het is nl. niet waar, ook van werk in die sector krijg je niet persé vuile handen, en nu zitten we met  mensen die niets met hun handen  kunnen, geen technisch en natuurlijk inzicht hebben meegekregen! Erg! Niemand weet meer hoe iets handmatig te bedienen, vaak kan het zelfs niet meer! Dat is echt bloedlink!  IT is, bewezen, goed voor nodige innovaties, maar is ook vaak de bron van remmende voorsprong.  Mechanische techniek werkte vaak beter en was reparabel!
 1. Ouwehand wil dat Rutte opstapt: 'VVD heeft formatie gegijzeld'
  Play

  Ouwehand wil dat Rutte opstapt: 'VVD heeft formatie gegijzeld'

 2. Sekswerkers mogen weer: 'Telefoon staat roodgloeiend'
  Play

  Sekswer­kers mogen weer: 'Telefoon staat roodgloei­end'

Liemers