Directeur Charles Droste van schouwburg Amphion in Doetinchem zet grote vraagtekens bij het idee om theaters tot 20.00 uur te openen.
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Charles Droste van schouwburg Amphion in Doetinchem zet grote vraagtekens bij het idee om theaters tot 20.00 uur te openen. © Jan Ruland van den Brink

Theaters open? ‘Als we om 20.00 uur moeten sluiten, levert het niets op’

DOETINCHEM/ZEVENAAR/ARNHEM - Theaterdirecteuren in de regio wachten in spanning op de persconferentie van dinsdagavond. Mogen zij de deuren weer openen en belangrijker, tot hoe laat en met welke beperkingen?

7 reacties

 • A Gerritsen

  4 maanden geleden
  Wat een mentalitrit in de cultuur. Een hoop geklaag..het is nooit goed. Zijn niet tevreden te krijgen en zijn zo zielig ! Pppfffff..ooit van aanpassen grhoord ? Gaat ze niet om gezondheid van iedereen maar puur om geld dus. Mij zullen ze daar niet zien, ben er klaar mee, met dat gezeur.
 • Ceciel Buijser

  4 maanden geleden
  Voor de reaguurders hier kan de cultuursector het nóóit goed doen. Eerst het ene verwijt na het andere, dat ze zelf hun broek op moeten houden. Dat gaat wat lastig als je beperkt open mag. Willen ze hun geld verdienen, komt er wéér gezeur. Is het ooit goed?
 • Wilma van Well

  4 maanden geleden
  Wat is er mis mee om voor nu de voorstellingen wat te vervroegen? Als het voor een aantal niet kan volgens hen is de consequentie dus dichtblijven!
 • Mattie Veld

  4 maanden geleden
  Het glas is weer half leeg bij die gasten, nu wordt het 22.00 uur, is het weer niet genoeg.
 • Louis Jansen

  4 maanden geleden
  Wordt 22.00 uur. Niet zeuren. Dit is een begin. Je kan alles wel arbitrair verklaren. Dat snap ik

Liemers