Bernardo Loesberg bij een parkeerautomaat in Zevenaar. ,,Nee, ik kom niet op woensdag of donderdag omdat parkeren dan gratis is. Ik ga wanneer het uitkomt."
Volledig scherm
PREMIUM
Bernardo Loesberg bij een parkeerautomaat in Zevenaar. ,,Nee, ik kom niet op woensdag of donderdag omdat parkeren dan gratis is. Ik ga wanneer het uitkomt." © theo kock persfotografie

Tijdelijk twee dagen per week gratis parkeren: ‘Waar betaal je voor? Zevenaar is toch geen metropool’

ZEVENAAR - De komende drie maanden is parkeren in Zevenaar gratis. Alléén op woensdag en donderdag. De maatregel gaat meteen in. 

6 reacties

 • Keur Keur

  1 maand geleden
  @joris driepinter. Misschien dat de BOA'S dan eens meer kunnen gaan controleren bij de Rabobank aan het Masiusplein. Regelmatig parkeren daar auto's die naar de Action gaan om te winkelen of bij de bank moeten zijn. Oudere mensen met een rollator moeten daar dan over de weg. Heb dit al zo vaak aangegeven bij de gemeente. Zet daar zo'n paal neer net als bij de stad dan is het probleem opgelost, of blijf het eens een paar dagen in de gaten houden, maar niet zoals nu 1 x per week of zo.
 • Noortje Berendsen

  1 maand geleden
  Ga naar Didam, alles bij elkaar en kost niets
 • Marco Jansen

  1 maand geleden
  De grootste pijn punten zijn de parkeerplaatsen bij de diverse supers, maar een auto zal toch ergens moeten staan, ervoor betalen is kolder en alleen voor de gemeente, bij diverse winkels zijn erboven ook woningen en deze mensen zullen toch ook hun auto kwijt moeten kunnen, er zal toch over nagedacht moeten worden maar nu is het gewoon belachelijk.
 • Joris Driepinter

  1 maand geleden
  Betaald parkeren afschaffen, lang parkeren beperken tot maximaal 2 uur, fors controleren op langparkeerders en asociale parkeerders en forse boetes uitdelen, dan verdiend zo'n BOA zich binnen enkele uren helemaal terug... de winst is voor de gemeentekas !!
 • martin v Beek

  1 maand geleden
  Gratis parkeren trekt ook lang parkeerders aan en wat dacht je van carpoolen? Mensen parkeren hier hun tweede auto en op deze manier nemen ze langdurig deze parkeerplekken in voor winkelend publiek.

Liemers