Peter Vos, fractievoorzitter van de VVD in Zevenaar, in woonpark BAT (sinds kort Enghuizen). ,,Na een regenbui is het lastig om met droge voeten bij je auto te komen", zegt Vos.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Vos, fractievoorzitter van de VVD in Zevenaar, in woonpark BAT (sinds kort Enghuizen). ,,Na een regenbui is het lastig om met droge voeten bij je auto te komen", zegt Vos. © Jan Ruland van den Brink

Tot je enkels in het water op parkeerplaats in Zevenaarse nieuwbouwwijk: ‘Dit is geen doen’

ZEVENAAR - Na een stevige regenbui verandert de hoofdroute in de Zevenaarse nieuwbouwwijk BAT in een modderpoel. Parkeerplaatsen lopen onder water. ‘Kan dat niet anders?’, vraagt de fractie van de VVD zich af.

4 reacties

 • Martha Habernickel

  1 maand geleden
  Dit soort ellende is normaal bij een "bouwplaats" c.q. wijk in aanbouw. Indertijd in het Ooyse veld hebben we meer dan een jaar dit soort ellende gehad, omdat de woningen in het achterste gedeelte van het terrein nog niet klaar waren. Daarom werd de straat ook nog niet aangelegd, omdat deze anders "kapot" gereden zou worden door alle vrachtverkeer!
 • Eelco de Boer

  1 maand geleden
  Dat is in iedere nieuwbouwwijk toch precies hetzelfde. Waarom zou dit probleem in Woonpark BAT ineens opgelost zijn? De definitieve wegen worden pas aangelegd nadat het laatste huis is opgeleverd, anders is men bang dat de straten door bouwverkeer weer kapot worden gereden.
 • Ysbrand Hendriksen

  1 maand geleden
  De gemeente had hier meer bovenop moeten zitten voor haar burgers. De project ontwikkelaar heeft alleen maar naar zijn portemonnee gekeken en hem interesseert het niet hoe wij bij huis moeten komen. Als men met wat meer materieel en menskracht op de bestrating had gezeten was de weg al 2 maanden eerder klaar geweest. De stratemakers ben ik goed over te spreken zij doen hun stinkende best, bedankt daarvoor.
 • Willem Egging

  1 maand geleden
  De uitleg over verstopte afvoer en dergelijke klopt niet. Er wordt met een heel kleine ploeg gewerkt aan de aanleg van de trottoirs en de parkeerplaatsen in de hoofdwegen. Wanneer dit gereed is, dan kan de zandweg op niveau gebracht worden. Die ligt nu haast een halve meter onder peil, waardoor een grote watergeul ontstaat. Meer personeel inschakelen, Dat is de oplossing!

Liemers