Volledig scherm
Rijnwaardense kinderen tijdens het kindervakantiekamp uit 2006 in Lobith. De foto is te zien tijdens de expositie. © HENK RODRIGO

Twintig foto's van Henk Rodrigo te zien in verpleeghuis Zevenaar

ZEVENAAR – Foto's van Henk Rodrigo (foto) zijn vanaf vrijdag 11 mei te zien in het bewonerscafé van verpleeghuis Liemerije in Zevenaar. De expositie loopt tot en met zaterdag 11 augustus en is dagelijks te bezichtigen van 8.00 tot 20.00 uur.

Rodrigo woont in Westervoort en maakte tot eind 2012 foto's voor dagblad De Gelderlander. Hij beschikt over een groot privéarchief en heeft er voor de expo twintig geselecteerd.

De foto-expositie is een initiatief van het Liemers Museum in Zevenaar, dat Rodrigo hier vaker voor heeft benaderd. Liemerije bevindt zich aan Hunneveldweg 12.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Fatale brand Didam: treinmachinist Rene kon zijn buurvrouw nog redden
    PREMIUM
    video / fotoserie

    Fatale brand Didam: treinmachi­nist Rene kon zijn buurvrouw nog redden

    DIDAM - ,,Ik ben treinmachinist en maak heel veel mee. Maar zo’n brand met deze oudjes en het gevoel dat ik de man niet meer heb kunnen redden. Dat vreet aan je.” René Holthaus (51) uit Den Haag was afgelopen nacht de eerste die alarm sloeg bij de brand in het appartementencomplex De Ent in Didam. Hij bracht zijn radeloze buurvrouw die op blote voeten in de rook op gang liep snel in veiligheid naar beneden. Hij ging terug om de man te helpen maar kon door de hitte en de rook niet meer bij het appartement komen. ,,Dat is zo akelig. Ik kon er echt niet meer in de buurt komen.”

Liemers