Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

Van een meier naar een VVV-bon: Westervoort zet mes in mantelzorgcompliment

WESTERVOORT - De gemeente Westervoort gaat flink snijden in het mantelzorgcompliment, een jaarlijkse financiële waardering voor mantelzorgers. Die kregen in Westervoort 100 euro, maar ontvangen nu ‘slechts’ een VVV-bon van een tientje. 

3 reacties

 • petra damme

  2 weken geleden
  waarom moet je beloond worden? je doe het uit liefde
 • W.J.G. de Mulder

  2 maanden geleden
  Nou das nog altijd meer dan mantelzorgers in de gemeente Zevenaar krijgen. Die krijgen sinds een paar jaar niks meer qua mantelzorgercompliment. Eerst zetten ze een mantelzorgexperticecentrum op waar je als mantelzorgers niks aan hebt als je al langer mantelzorger bent en de wegen voor hulp weet. En vervolgens nog geen 2 jr later gooien ze het allemaal in de prullenbak en krijgt met niks meer..
 • Louis Jansen

  2 maanden geleden
  Zelf ben ik drie jaar mantelzorger geweest voor mijn vrouw. Dat doe je uit liefde of met buitenstanders, bekenden, met comapassie en daar zou je geen geld voor moeten krijgen. Maar dat is mijn mening. Er zullen vast uitzonderingen zijn waar subsidie wel gerechtvaardigd is, maar gemeente krijgen steeds meer op hun bordje en het daar bijbehorende geld blijft vaak geheel of gedeeltelijk achterwege. Dus best begrijpelijk dat er met bepaalde subsidies wordt gestopt. Blijft altijd jammer natuurlijk.
 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

Liemers