Volledig scherm
Auto ter hoogte van Duiven in de sloot. © Roland Heitink

Vijf gewonden na aanrijding op A12 bij Duiven

DUIVEN - Op de A12 bij Duiven zijn in de nacht van zaterdag op zondag vijf gewonden gevallen bij een ernstig ongeval. Twee auto's kwamen tot stilstand in de sloot naast de snelweg.

Het ongeval gebeurde omstreeks 1.50 uur. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee auto's met elkaar in botsing waarna ze in de sloot eindigden. In de grijze auto zaten vier personen. Dit voertuig sloeg over de kop. In de zwarte auto zat alleen de bestuurder. De vijf slachtoffers zijn met spoed met verschillende ambulances naar ziekenhuizen in Arnhem en Doetinchem gebracht. De politie kon ter plaatse nog niets zeggen over de aard van hun verwondingen.

Afgesloten

Door het ongeval was lange tijd de rechterrijstrook afgesloten voor het verkeer. De verkeersongevallendienst van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeluk. Een berger heeft de zwaar beschadigde auto's afgesleept. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers