Foto ter illustratie: OBW (blauwe shirts) tijdens de bekerwedstrijd tegen SV Loil.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie: OBW (blauwe shirts) tijdens de bekerwedstrijd tegen SV Loil. © theo kock persfotografie

Voetbalclub uit Zevenaar schrapt weekendprogramma vanwege coronauitbraak na Oktoberfest: ‘Alles ging volgens de regels’

updateZEVENAAR - De voetbalteams van sportvereniging OBW uit Zevenaar spelen komend weekend niet. De reden: meer dan twintig coronabesmettingen na een Oktoberfest bij de voetbalclub. 

14 reacties

 • Bo Jansen

  1 maand geleden
  Er werd geen controle op ID en qr code gedaan
 • Michiel Lubbers

  1 maand geleden
  Eelco de Boer, hoe weet je dat de controle niet serieus genomen is? Ben jij er geweest om dit te controleren? Er was toegangscontrole op QR code, alles is volgens de geldende regels verlopen.
 • Rob van Kampen

  1 maand geleden
  Marcel: wat een domme aanname van je. Lees het stukje bij http://nos.nl eens over de IC capaciteit...de kop kan ik je alvast geven; als ze geprikt waren lagen ze hier niet!!!!
 • Marcel Rijkers

  1 maand geleden
  Tja, waar door de zgn wappies al steeds op werd gewezen is nu heel duidelijk geworden! Gevaccineerde verspreiden Corona gewoon meer dan de ongevaccineerde, want die laten zich testen voordat ze gaan feesten of ze blijven thuis! De gevaccineerde zorgen ook ervoor dat er steeds nieuwe varianten van de Corona ontstaan, want een virus past zich aan om toch zijn gewenste besmetting te kunnen doen en dat is bij ongevaccineerde niet nodig….
 • Rob van Kampen

  1 maand geleden
  Neen Michel, jullie als ongevaccineerden houden het beleid in stand van Den Haag. Het begin van je betoog is zoals bijna altijd niet te volgen…zal wel aan mij liggen haha!!

Liemers