Ivonne Mullink uit Silvolde werkt in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Ivonne Mullink uit Silvolde werkt in Arnhem. © theo kock persfotografie

Waarom Ivonne altijd in de file belandt op de A12: ‘Tien uur, twaalf uur, twee uur: het maakt allemaal niet uit’

ZEVENAAR/SILVOLDE - Ze werkt veel thuis. Moet ze toch naar kantoor, dan kan Ivonne Mullink uit Silvolde kiezen hoe laat ze begint. Maar zelfs als ze buiten de spits over de A12 richting Arnhem rijdt, belandt ze in de file. ,,Al-tijd.”

17 reacties

 • Joyce Rosendaal

  1 jaar geleden
  Zelfs in corona tijd stond daar altijd wel file. Daarom ook gekozen voor een baan wat kortbij is zodat ik niet de auto baan op hoef. Maar ja zelfs op een zaterdag sta je vast. Lang leve instanties die het niet nodig vinden. Maarja dan wonen zij waarschijnlijk niet hier in de buurt. Of hoeven niet iedere dag de file in. Niet iedereen heeft de optie van thuis werken he. En dan willen men ook nog promoten dat mensen uit het westen en midden van het land hier heen verhuizen. Strak plan ppffff
 • Chris Toorop

  1 jaar geleden
  Als de overheid weer gaat luisteren naar het CBS dan komen de geplande verbredingen er niet, want dat is niet nodig omdat Nederland veel meer gaat thuis werken. Geen idee waar ze dat op baseren, want de praktijk is wederom anders. Waar de ene werkgever thuiswerken faciliteert en of zelfs stimuleert heb je er genoeg die dat niet willen of kunnen, daar wordt gen rekening mee gehouden. Kortom de files zijn er weer en zullen weer verder groeien.
 • Kees Bregman

  1 jaar geleden
  Om 7.30 de deur uit, dan staat de file er al een uur. De file voor zijn, betekent dat je voor 7.00 de IJsselbruggen voorbij bent.
 • Babette van Mierlo

  1 jaar geleden
  Ik rij 5x per week in de spits over de A12 bij Zevenaar. Door thuiswerken is er nauwelijks file. Misschien af en toe langzaam rijden door de afslagen. Wat is nou 1 dag per week zeg! Wat een luxe. Door mijn werk in het ziekenhuis kan ik niet thuiswerken.
 • B.E.J. Merts

  1 jaar geleden
  Dat komt door de vele aktie groepjes in Zevenaar en omgeving Het OV is ok en de Betuwelijn wordt al intensief gebruikt.