De nieuwe vestiging van KFC op bedrijventerrein Seingraaf in Duiven.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe vestiging van KFC op bedrijventerrein Seingraaf in Duiven. © DG

Wéér een fastfoodketen in Duiven: een zegen of een verschrikking?

DUIVEN - De grote fans staan te juichen, terwijl anderen met lede ogen toezien hoe er met de KFC wéér een fastfoodketen komt in Duiven. De bekende keten, met kip als specialiteit, opent dinsdag en is de derde fastfoodketen in een straal van nog geen 200 meter op bedrijventerrein Seingraaf. 

7 reacties

 • Louis Jansen

  1 jaar geleden
  Misschien dat Duiven duiven moet gaan vangen voor de fast foodprocessor ketens. Duiven schijnen best lekker te zijn, mits goed bereid natuurlijk. Stoppen met de fastfood ketens. Lastig om te verkopen terwijl aan de andere kant de overheid de strijd aangaat tegen obesitas.
 • Robert Oeveren

  1 jaar geleden
  Lekker goedkope kip goed voor obesitas hebben we toch echt behoefte aan volgens de wethouder van duiven. Ik zou er nog een aantal ruimte geven. Duiven die eens wat aan ontwikkeling van je omgeving dan alleen maar kabeltjes beschikbaar stellen.
 • John Fender

  1 jaar geleden
  Lekkere plofkip voor een absurd bedrag...
 • Joep Meij

  1 jaar geleden
  Lekker toch ?
 • Loet Jansen

  1 jaar geleden
  Ik vind KFC veel te duur het is meer een dikke laag meel dan kip wat je krijgt,
 1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest rechter) strook als er iemand op de vierde rijdt?’