Wim Strijbosch verdedigt zijn tankstation in Didam met alles wat hij heeft. Afgelopen weekend greep hij voor de vijfde keer in bij een overval of diefstal op zijn terrein.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim Strijbosch verdedigt zijn tankstation in Didam met alles wat hij heeft. Afgelopen weekend greep hij voor de vijfde keer in bij een overval of diefstal op zijn terrein. © Jan Ruland van den Brink

Wéér zette Wim (55) de achtervolging in op overvallers van zijn tankstation: ‘Als ik niets doe, blijven ze komen’

DIDAM - Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Nee, het is Wim Strijbosch: de 55-jarige eigenaar van tankstation Tatelaar in het buitengebied van Didam. Strijbosch ging vrijdag voor de vijfde keer achter boeven aan. Opnieuw in zijn onderbroek. Want wie aan zijn tankstation komt, komt aan Wim.

16 reacties

 • Ploeg

  2 maanden geleden
  Je blijft met je poten van andermans zaken af! Zo langzamerhand begin ik mij af te vragen of de hedendaagse moraal niet het gevolg is van onze (te) tolerante samenleving waarin we alles maar goed (horen / moeten) vinden en het corrigeren van ongewenst gedrag en opkomen voor je eigen zaken welhaast bestraft worden. Wanneer er bij deze actie één of meerdere daders gewond zou zijn geraakt dan zou Wim zich naar alle waarschijnlijkheid nog moeten verantwoorden voor de rechter. Te zot voor woorden.
 • A Geurts

  2 maanden geleden
  Met een man 5 enkele weken bivakkeren in de shop , alleen een sleutelhanger meenemen(lees een honkbalknuppel met een sleutel daar aan) en per ongelijk die gasten met die sleutelhanger raken, dat lijkt me een beter idee.
 • Marieke Hendriks

  2 maanden geleden
  Topper Wim! Wat van jou is moet van jou blijven zolang er niet voor betaald is, petje af voor jouw moed!
 • Hans van de Berg

  2 maanden geleden
  Ik zou een bulldozer aanschaffen, dan gelijk die auto plat walsen.
 • Frans van Raaij

  2 maanden geleden
  Gijs Eeps, misschien niet voor een paar sloffen sigaretten. Maar wat denk je van de overige (braak)schade? Zijn verzekering zal alleen maar duurder zijn geworden!

Liemers