Westervoort verdeeld over mogelijke fusie: ‘Er is niet voor niets maar één brug naar Arnhem’

VideoWESTERVOORT - De conclusie van het onafhankelijke onderzoek naar de toekomst van de gemeente Westervoort lijkt duidelijk. Westervoort kan niet verder als zelfstandig gemeente. De beste optie is opgaan in de gemeente Arnhem. De mensen in Westervoort reageren verdeeld.

6 reacties

 • Jan Timmers

  4 maanden geleden
  Ga voor Zevenaar Duiven en Westervoor samen zijnde Liemers Zuid. Zie de samengang van meerdere gemeentes in Land van Cuijk tot de gemeente Land van Cuijk
 • Peter Bours

  4 maanden geleden
  Hoe moeilijk kan het wezen? Westervoort en Duiven lijkt me voor de hand liggen. Vergeet Arnhem. Kies Liemers!
 • Hans Hartink

  4 maanden geleden
  Uit de berichten vandaag blijkt niet wie de opdracht tot dit onderzoek heeft gegeven. Ben daar wel benieuwd wie dat is omdat de uitkomsten van dit soort onderzoeken veelal overeenkomen met wensen van de opdrachtgever.
 • Petrus Terpstra

  4 maanden geleden
  Ik ben geen Arnhemmer en ook geen Westervoorter, ook al woon ik er bijna 30 jaar. In Westervoort is er een minderheid die het zogenaamde ‘Westervoort gevuul’, iets wat feitelijk niet bestaat, koste wat kost in stand wil houden met als gevolg falend gemeentebeleid en financiele malaise. Ik zie niet dat een bestuurlijk opgaan in Arnhem dat zogenaamde en subjectieve (fictieve) ‘Westervoort gevuul’, het dorpse karakter nadelig beinvloedt. Dit is ook in Elden niet gebeurd. Opgaan in Arnhem dus.
 • Jan den Tien

  4 maanden geleden
  Ik zou zeggen ga voor Duiven. De IJssel is een mooie natuurlijke gemeentegrens. En als je die overgaat kom je op lelijk bedrijvenpark aan in Arnhem. Totaal geen verbinding. Niet doen dus

Liemers