Bedrijventerrein 7poort langs de snelweg A12 bij Zevenaar moet één van de grote logistieke terreinen worden binnen de regio EMZ.
Volledig scherm
PREMIUM
Bedrijventerrein 7poort langs de snelweg A12 bij Zevenaar moet één van de grote logistieke terreinen worden binnen de regio EMZ. © DG

Zevenaar, Montferland en Emmerik willen samen dé logistieke hotspot van Europa worden

ZEVENAAR/DIDAM - Emmerik, Montferland en Zevenaar (EMZ) willen gezamenlijk uitgroeien tot dé ‘logistieke hotspot’ van Europa. Maar voor het zover is, moet er nog een hoop werk worden verzet. 

8 reacties

 • Willem Landevoort

  2 maanden geleden
  Waarom zou je het willen? Managers die zich wethouder laten noemen. Welk belang hebben de burgers van de gemeenten hierbij? Nog meer werknemers uit het oosten hier naar toe halen? Ben alvast benieuwd hoe er over enkele decennia op de moderne slavernij wordt terug gekeken.
 • bart verplak

  2 maanden geleden
  Kappen met die logistiek. Zoveel mogelijk in eigen regio produceren. Stoppen met dat heen en weer slepen van grondstoffen en produkten.
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  Dag de Liemers het was goed te weten hoe het er ooit uitzag nu het gehele gebied dreigt te worden "verdoost". alleen denken die denkers er wel aan, dat de infra bij lange na niet voor dit soort plannen geschikt is zonder de benodigde infra. goede autowegen en aansluitingen zijn er niet en alles moet over een verouderde A12 ook is er geen goede autoweg Rotterdam/Twenthe om maar niet te spreken over rail vervoer. Dag mooie Liemers er was eens een prachtige mooi landschap.
 • Alfred Meijer

  2 maanden geleden
  Ambities ten koste van ons prachtige landschap.
 • frank jansen

  2 maanden geleden
  De Liemers helemaal Vol. Met Megadozen.

Liemers