In de Griethsestaat zijn vorige week fietsnietjes geplaatst.
Volledig scherm
PREMIUM
In de Griethsestaat zijn vorige week fietsnietjes geplaatst. © DG

Zevenaar pimpt het winkelhart voor bijna 45 mille: ‘Nu is het te rommelig’

ZEVENAAR Nieuw straatmeubilair moet het Zevenaarse winkelhart een extra impuls geven. Zevenaar pimpt het centrum met nieuwe banken, nieuwe prullenbakken en ‘fietsnietjes’.

10 reacties

 • Julia Rijndeer

  2 jaar geleden
  @Klaas: Zevenaar stad stemt ook nauwelijks op LB. De 3 Zevenaarse vertegenwoordigers in de gemeenteraad stonden ook helemaal achteraan bij de voorkeurstemmen dus ze mogen blij zijn in de raad te zitten. Du Croix is zelfs vz geworden. Onbegrijpelijk. Het zijn de dorpen en hun vertegenwoordigers die uitmaken wat er in de stad gebeurt. Niet echt gewend aan grote getallen dus doen ze maar wat. Lang leve de fusies.
 • Anna Kunst

  2 jaar geleden
  Er worden serieus gewoon prima fietsenstallingen vervangen. Hier zat een beugel bovenaan waar je fijn je kettingslot aan vast kon maken. Hier konden meer fietsen staan dan nu. En de opmerking van zwerffietsen slaat ook nergens op. Weggegooid geld
 • Noortje Van bindsbergen

  2 jaar geleden
  Wat leuk dat de gemeente ook aan mensen met een handicap denkt. Ik vraag mij af hoe zet ik daar mijn aankoppelhandbike neer? En word eens niet tijd om het geld eens verantwoordelijk manier nuttig te besteden ipv dingen zomaar doen en dan moet ineens weer anders
 • Klaas de Baas

  2 jaar geleden
  Financieel gaat het al jaren dramatisch slecht in Zevenaar, met verstrekkende gevolgen voor de burgers, maar Lokaal Belang - waar ook deze wethouder weer van is- blijft maar smijten met belastinggeld. Onbegrijpelijk maar Zevenaar blijft maar stemmen op deze partij..
 • André van der brugge

  2 jaar geleden
  Er was al eerder aandacht voor het groenbeleid van de gemeente Zevenaar. Het is niet om over naar huis te schrijven. Daar is het nodige aan op te knappen. Die dure fietshekjes in het centrum kunnen wachten. Ik dacht trouwens dat Zevenaar het zuinig aan moest doen. Waarom wordt Zevenaar toch zo slecht bestuurd?