Jordi van Rootseler en Tim van Rekum zouden in Het Musiater in Zevenaar een concertreeks organiseren, maar deze is op het laatste moment afgelast.
Volledig scherm
Jordi van Rootseler en Tim van Rekum zouden in Het Musiater in Zevenaar een concertreeks organiseren, maar deze is op het laatste moment afgelast. © Jan Ruland van den Brink

Zomer Theater Zevenaar met sterrenensemble gaat niet door: te weinig kaartjes verkocht

ZEVENAAR - Het Zomer Theater Zevenaar is op het allerlaatste moment afgelast. Vanaf woensdag zou er vijf dagen op rij een concert zijn in Kunstwerk! Het Musiater. Vanwege de teleurstellende kaartverkoop hebben Jordi van Rootseler en Tim van Rekum een streep moeten zetten door het event.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    8

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Liemers