Posters bij de gesloten woning aan de Magnolialaan in Doesburg.
Volledig scherm
Posters bij de gesloten woning aan de Magnolialaan in Doesburg. © Persbureau Heitink

Zoon dupe van drugspraktijken vader: dakloos door sluiting drugswoning

DOESBURG - De zoon van een recent opgepakte man uit Doesburg is de dupe van de drugsgerelateerde praktijken van zijn vader. Hij mag nu al twee maanden hun woning aan de Magnolialaan in Doesburg niet in, nadat de gemeente het huis sloot na overtreding van de opiumwet.

4 reacties

 • T Kuster

  1 maand geleden
  Eigen schuld, dikke bult. Geen medelijden mee hebben, als je domme dingen doet moet je maar op de blaren zitten. Bij iedereen zijn de gevolgen bekend.
 • Joep Meij

  1 maand geleden
  Schandalig om mensen aan de schandpaal te nagelen. Zelfs een pedofiel heeft nog meer recht op privacy en mag gewoon in zijn huis blijven wonen. Veel mensen zien niet hoeveel armoede er om hun heen is waardoor mensen soms domme beslissingen kunnen nemen. Totaal geen empathie hebben sommige mensen...bah, ga jullie schamen.
 • T Kuster

  1 maand geleden
  Ja, ja, hij heeft bewust risico genomen door in de woning te blijven wonen, terwijl er iets gedaan is wat het daglicht niet verdragen kan. Hij weet zeker ook niet van het doen en laten van zijn vader. Deze woning - kan door het bevoegd gezag tijdelijk gesloten worden. Hij moet maar naar een ander onderkomen. Geen medelijden mee hebben. Gesloten houden die tent.
 • Robin Mulder

  1 maand geleden
  En de jongeman ,begin 20 ,kan nog niet voor zichzelf zorgen en heeft niets gemerkt van de criminele praktijken van zijn vader in het kleine huisje aan de Magnoliaan? Kom op zeg ga eens aan de slag!

Liemers