Volledig scherm

Zwanger zonder stress

DOESBURG - Doesburg heeft een landelijke primeur. Jonge stellen worden er voorbereid op het ouderschap. Twaalf stellen mogen gratis meedoen.

4 reacties

 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Heel veel plezier met het vitaal zwanger zijn. Denk ook eens aan een zwangerschapsmassage. 
 • Finette

  4 jaar geleden
  kunnen ze nu niks meer zelf, de generatie prins(es)?   Hoe is in hemelsnaam de rest van dit land groot geworden zonder cursus?  Wil je je leventje van shoppen, uit eten  en  stappen en vakanties ect voortzetten? Begin niet aan kindjes
 • Prive

  4 jaar geleden
  En ook al heeft de aanstaande moeder last van hormonen, het geeft haar geen vrijbrief om de partner om het minste of geringste gigantisch af te snauwen. Als haar pet niet goed staat die dag, kan ze voldoende aardig zeggen dat ze voelt een kort lontje te hebben en even gevraag, hele verhalen, druk geklets of grappen en grollen aan haar kop wil hebben. Dan weet haar partner bij voorbaat al hij bepaalde dingen dus niet moet doen als hij geen woede uitstorting over zich heen wil krijgen. Doet hij het toch, tja, dan had hij ook maar moeten laten zien haar te kennen en rekening te houden daarmee.
 • Prive

  4 jaar geleden
  Goed initiatief. Dit soort cursussen zou er in heel Nederland aangeboden moeten worden. Want ik vermoed zo dat er heel wat frustraties zowel ingeslikt en opgepot worden als (te) heftig en scheldend en niet in verhouding woedend geuit.

Liemers