Volledig scherm
© AD/Thinkstock

De vijf stoutste speeltjes voor onder de kerstboom

Hartstikke leuk, die feestdagen, maar wat moeten we dit jaar nu weer geven? Twee keer per week geeft testvergelijkingssite besteproduct.nl koopadvies over cadeaus die goed getest zijn door hun testpanels. Vandaag aflevering 8: vibrators.

Wat geef je de vrouw die alles al heeft? Sieraden, parfum, een kledingcheque? Attent, maar ook een tikkeltje braaf en voorspelbaar. De man die ´t dit jaar liever eens anders aanpakt, verrast zijn partner met een seksspeeltje onder de kerstboom. En nee, dat is geen vervanger van de man, maar een aanvulling voor je avonturen in de slaapkamer (of elders).

Testvergelijkingssite besteproduct.nl heeft een panel van diverse vrouwen uitgerust met 14 verschillende exemplaren van ‘volwassen speelgoed’. Producten van verschillende merken, met verschillende functies, maar één gemeenschappelijk doel: een onvergetelijk hoogtepunt. De speeltjes werden getest op de werking, gebruiksgemak, bouwkwaliteit, design en prijs. Van de volgende 5 ‘toys’ kreeg het panel de roodste oortjes.

Vijf seksspeeltjes voor een fijne kerstavond

Op afstand bestuurbaar door je partner

WeVibe Sync: 149 euro
Formaat: 7,5x3,1x4,2 cm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Type speeltje: trilei met G-spot- en clitorisstimulatie
Waterproof: ja

Bij dit trilei is niet alleen aan de vrouw in kwestie gedacht. Dankzij de Sync-app kan je partner je op afstand al in de mood brengen. Stiekem tijdens het kerstdiner bijvoorbeeld. Kies je voor vibreren, pulseren, golven, echo’s, aanzwellen of stuiteren? De keuze is aan jou (of je partner). Panel was lovend over de combinatie van g-spot- en clitorisstimulatie.

Volledig scherm
© besteproduct.nl

Dubbele motoren

Miss Bi – Fun Factory: 109 euro
Formaat: 17x4,18 cm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Type speeltje: G-spot en clitoris stimulator
Waterproof: ja

Stoere zwarte look en een handige o-vormige opening voor een fijne grip. De curvy vorm en het flexibele ‘neusje’ zorgt voor zowel clitoris als g-spotstimulatie. Beschikt over twee motoren die je onafhankelijk van elkaar kunt bedienen. Het zachte siliconen materiaal zorgt voor een soepele inbreng. Niet groot qua formaat, wel qua genot.

Volledig scherm
© besteproduct.nl

Een heerlijk, betaalbaar hartje

Rianne S Heart Vibe / Classique Vibe: 31 en 27 euro
Formaat: 5x5 cm / 12x2 cm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar / 1x AA batterij (niet inbegrepen)
Type vibrator: clitorisstimulator
Waterproof: ja

Dit stoute speeltje zou je zonder problemen kunnen uitpakken naast grootmoeder. Ziet er schattig en stijlvol uit en doet niet direct denken aan wat het is. De Heart Vibe, het hartje, heeft 10 verschillende snelheden waar je doorheen scrolt. De Classique heeft de wat bekendere kogelvorm en beschikt over 3 intensiteiten wat trilling betreft, gevolgd door 4 verschillende tril-patronen. Beide toys zijn geschikt voor clitoris stimulatie en koop je voor ongeveer 3 tientjes. Merry Christmas!

Volledig scherm
© besteproduct.nl

De workout voor je bekkenbodemspieren

OhMiBod – LoveLife: 119 euro
Formaat: diameter 2,5 – 3 cm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Type speeltje: Bluetooth Kegel trainer
Waterproof: ja

Niet zomaar een speeltje. De bekkenbodemspieren van een vrouw kunnen door bijvoorbeeld zwangerschap en leeftijd verzwakt worden. Met de OhMiBod LoveLife train je je kracht weer terug. De progressie van deze zogenaamde kegeloefeningen hou je met een app eenvoudig bij. Het belooft zelfs je orgasmes intenser te maken. Een workout was nog nooit zo aantrekkelijk.

Volledig scherm
© besteproduct.nl

Instapvibrator voor de nieuwsgierige vrouw

Lily vibrator: 30 euro
Formaat: 20 x 2 tot 3,6 cm
Batterijen/oplaadbaar: batterijen (2x AAA, exclusief)
Type speeltje: vibrator met clitoris stimulatie
Waterproof: ja

Het testpanel doopte de Lily tot een echte ‘instapvibrator’. Geen toeters, bellen, of koppeling met een app, maar ‘gewoon’ een degelijke en betaalbare vibrator. Ondanks 10 verschillende standen komt ie voor de vibratorveteranen misschien wel wat power tekort. De Lily is ideaal voor de vrouw die de wereld van spannende speeltjes net aan het ontdekken is.

Volledig scherm
© besteproduct.nl

Lees de uitgebreide reviews van de 14 geteste vibrators op besteproduct.nl.