Volledig scherm
Hulpverlening na het ongeluk in Afferden. © SK-Media

Auto maakt enorme schuiver bij café, twee inzittenden gewond

AFFERDEN - Een inzittende van een personenauto is gisteravond door de brandweer bevrijd uit het wrak na een eenzijdig ongeval in het Limburgse Afferden. De auto, een VW Golf, raakte kort na 22.00 uur van de weg op de Rimpelt, bij boscafé ‘t Rimpelt. 

De auto botste tegen een geparkeerde auto en een plantenbak met dakpannen. Vervolgens kwam hij tegen een andere geparkeerde auto tot stilstand.

Twee jonge mannen die in de auto zaten, raakten gewond en zijn met onbekende verwondingen per ambulance naar een ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

De weg was enige tijd afgesloten voor onderzoek. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Nep-opa probeert bij zeven scholen leerlingen mee te lokken ‘naar de tandarts’

    Nep-opa probeert bij zeven scholen leerlingen mee te lokken ‘naar de tandarts’

    BEESEL - Een man die zich voorstelde als ‘opa Koos’ heeft - zonder succes - geprobeerd kinderen uit basisscholen te lokken in Venlo, Peel en Maas en Beesel. Dat meldt bestuurder Hans Soentjens van scholenkoepel Kerobei. Het ging om zes à zeven scholen in die gemeenten. Ze werden volgens hem allemaal afgelopen maandag benaderd. Soentjens heeft geen idee waarom, voor zover bekend, alleen Kerobei-scholen het doelwit waren.