De vrachtwagen kwam terecht in de tuin, maar veel erger werd voorkomen.
Volledig scherm
De vrachtwagen kwam terecht in de tuin, maar veel erger werd voorkomen. © Operationeel Centrum Politie Limburg (Facebook)

Heldhaftige omstander klimt in cabine van rijdende vrachtwagen en voorkomt ernstig ongeluk

Een vrachtwagenchauffeur is zondagochtend onwel geworden op de weg in het Limburgse Voerendaal. Hierbij reed het gevaarte een tuin in, maar een omstander kon veel erger voorkomen. 

 1. Nep-opa probeert bij zeven scholen leerlingen mee te lokken ‘naar de tandarts’

  Nep-opa probeert bij zeven scholen leerlingen mee te lokken ‘naar de tandarts’

  BEESEL - Een man die zich voorstelde als ‘opa Koos’ heeft - zonder succes - geprobeerd kinderen uit basisscholen te lokken in Venlo, Peel en Maas en Beesel. Dat meldt bestuurder Hans Soentjens van scholenkoepel Kerobei. Het ging om zes à zeven scholen in die gemeenten. Ze werden volgens hem allemaal afgelopen maandag benaderd. Soentjens heeft geen idee waarom, voor zover bekend, alleen Kerobei-scholen het doelwit waren.
 1. Twijfels over definitieve afsluiting Willem Boyeweg Gennep
  S P E C I A L

  Twijfels over definitie­ve afsluiting Willem Boyeweg Gennep

  GENNEP - Heeft de gemeente Gennep er goed aan gedaan om de Willem Boyeweg in Gennep ter hoogte van de Rijsenbeeklaan af te sluiten voor autoverkeer? Eind van de maand moet dat duidelijk worden. Nu de afsluiting een half jaar bestaat, zijn bij de gemeente diverse klachten en bezwaren binnengekomen. Bewoners van straten in de wijk waar nu meer verkeer doorheen komt, zijn niet allemaal blij. En volgens informatie van de plaatselijke VVD klagen ondernemers ook. De verkeersmaatregel kwam tot stand op verzoek van de buurt. Een werkgroep van bewoners, vertegenwoordigers van basisschool De Ratel, Wijkraad Gennep-Zuid, Veilig Verkeer Nederland en de gemeente onderzocht de verkeersoverlast in de buurt. In 2015 en 2016 waren er diverse acties en een buurtonderzoek onder 280 adressen. Uiteindelijk besloot de gemeente tot het onderbreken van de Willem Boyeweg met afsluitpaaltjes.
 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18