Compositietekening van de gezochte getuige.
Volledig scherm
Compositietekening van de gezochte getuige. © Politie

Politie Limburg verspreidt tekening van getuige dodelijk schietincident

De politie in Limburg heeft zaterdag een compositietekening verspreid van een man die mogelijk een belangrijke getuige is van een dodelijk schietincident in Buchten, waarbij donderdag een 43-jarige man is gedood.

  1. Verstappen denkt dat regen zijn titelrace in Japan kan opschudden: ‘Willen de lijn natuurlijk vasthouden’

    Verstappen denkt dat regen zijn titelrace in Japan kan opschudden: ‘Willen de lijn natuurlijk vasthouden’

    Formule 1-coureur Max Verstappen kijkt uit naar de Grote Prijs van Japan dit weekend. Volgens de 25-jarige Nederlander kan de verwachte regen zondag de race opschudden en voor een ‘spannende wedstrijd met wisselende omstandigheden’ zorgen. Op het circuit van Suzuka krijgt de coureur van Red Bull zijn tweede kans op het behalen van zijn tweede wereldtitel, die hij in ieder geval pakt als hij de race wint en de snelste ronde rijdt.
  2. Universiteiten en academische ziekenhuizen krijgen dit jaar al geld om werkdruk te verlagen

    Universi­tei­ten en academi­sche ziekenhui­zen krijgen dit jaar al geld om werkdruk te verlagen

    Universiteiten en academische ziekenhuizen krijgen al dit najaar het eerste deel van de 200 miljoen euro die ze vanaf volgend jaar mochten investeren. Minister Robbert Dijkgraaf (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) vindt de voorstellen die zij hebben ingediend goed genoeg. De pot geld is bedoeld om de enorme werkdruk te verminderen. De instellingen willen met de investering zo’n 1500 nieuwe voltijdbanen creëren.