Volledig scherm
Hulpverlening na het incident in de nieuwjaarsnacht. © Jeffrey Slendebroek/Persbureau Heitink

19-jarige is derde verdachte van in elkaar slaan vader om vuurwerk in Bemmel

BEMMEL - De politie heeft vandaag een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar een zware mishandeling van een 49-jarige man met oud en nieuw in Bemmel. Het gaat om een 19-jarige man uit dat dorp. Eerder werden al een 22-jarige en een eveneens 19-jarige man aangehouden in het onderzoek. 

Het slachtoffer, afkomstig uit Haalderen, maakte een opmerking toen er vuurwerk richting hem en zijn gezin werd gegooid en werd daarop het ziekenhuis in geslagen. Dat gebeurde op 1 januari rond 02.00 uur 's nachts 

De politie deed maanden onderzoek en vroeg aandacht voor de zaak in het programma Opsporing Verzocht.  De 22-jarige werd begin maart aangehouden, de tweede arrestatie volgde eind vorige maand. Beide verdachten zitten nog in voorarrest, meldt de politie Lingewaard. De 22-jarige wordt ook verdacht van een overval op een woning aan de Flierenhofstraat in Bemmel in augustus. 

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe