Aangehouden vrouw (58) in Doornenburg is partner gevonden dode man (58), politie gaat uit van misdrijf

Video/updateDOORNENBURG - In een woning aan de Blauwe Hoek in Doornenburg is maandagochtend onder verdachte omstandigheden het levenloze lichaam van een 58-jarige man gevonden. Volgens de politie is hij door geweld om het leven gekomen. Er is buiten het appartement door de politie een 58-jarige vrouw aangehouden, zij is de partner van de overleden man. Het stel woonde samen in het appartement. 

15 reacties

 • Patries

  4 jaar geleden
  Staat nergens. Zelfs na drie keer lezen niet. Wel staat er dat Doornenburgers gelijk onjuiste informatie rondbazuinde. Dit ging echter over een totaal andere vrouw. Maar wat maakt het uit, zolang je mensen maar op het schavot kan zetten is alles geoorloofd blijkbaar. 
 • Patries

  4 jaar geleden
  Zoals u leest kan het wel. Wat ook kan in Doornenburg? Fakenews, roddel en achterklap. Er is nog niets bekend, maar mevrouw gaat al over de tong. Schaam jullie! 
 • piet janssen

  4 jaar geleden
  Vroeg was het ons kent ons in het dorp. Tegenwoordig staan de dorpelingen op een wachtlijst voor een woning, want probleemgevallen hebben voorrang. Conclusie: stadstaferelen krijg je nu en het dorp!
 • Volger

  4 jaar geleden
  Maakt dit iets uit?
 • Batua

  4 jaar geleden
  Doornenburg, helaas ook het dorp met een ontploft drugslab, terrorist Vincent T,  Motorclub No Surrender die er wilde neerstrijken, nu deze moord en ongetwijfeld nog wel meer dat onder de pet blijft. Te weinig handhaving? Behalve wanneer het om onschuldige krakers gaat dan komt zelfs het leger in actie!